European Super League: Απειλή των «12» για προσφυγή στα δικαστήρια κατά FIFA και UEFA – Έχουν εξασφαλίσει 4 δις ευρώ

European Super League: Απειλή των «12» για προσφυγή στα δικαστήρια κατά FIFA και UEFA – Έχουν εξασφαλίσει 4 δις ευρώ

Στην αντεπίθεση πέρασαν οι 12 σύλλογοι της European Super league και απειλούν με δικαστική προσφυγή κατά της FIFA και της UEFA. Σε επιστολή της στην παγκόσμια και την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, την οποία αποκαλύπτει το Associated Press, αναφέρεται ότι έχει ήδη εξασφαλίσει χρηματοδότηση ύψους 4 δις ευρώ κι απειλεί με προσφυγή στα δικαστήρια για να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της.

Δείτε επίσης: European Super League: «Πραξικόπημα των πλουσίων» – «Πόλεμος» των «12» με FIFA και UEFA – Όλες οι εξελίξεις

Στην επιστολή μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής:

«Η επίσημη δήλωσή σας μας αναγκάζει να πάρουμε προστατευτικά μέτρα για να διασφαλίσουμε τους εαυτούς μας από μια τέτοια επιθετική αντίδραση, που όχι μόνο θα θέσει σε κίνδυνο την επιχορήγηση που έχουμε πάρει, αλλά θα είναι και παράνομη.

Γι’ αυτό τον λόγο, η Super League Company έχει κάνει ήδη κινήσεις στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, προκειμένου να διασφαλίσει την απρόσκοπτη ίδρυση και λειτουργία της διοργάνωσης σύμφωνα με τους κανονισμούς.

Είναι καθήκον μας να διασφαλίσουμε ότι θα γίνουν όλες οι λογικές και διαθέσιμες ενέργειες για να προστατευθούν η διοργάνωση και οι μέτοχοί τους, δεδομένης της ανεπανόρθωτης ζημιάς που θα έρθει αν για οποιονδήποτε λόγο μας στερηθεί το δικαίωμα να φτιάξουμε τη European Super League και να μοιραστούμε τα λεφτά από τη χορηγία».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter