Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Eurostat, το κόστος διατροφής στην Ελλάδα αυξήθηκε κατά 8,9% που αποτελεί τον δεύτερο ταχύτερο ρυθμό στην ΕΕ μετά τη Μάλτα (10,2%).
Παράλληλα, η Ελλάδα παρουσιάζει τη μεγαλύτερη ετήσια αύξηση στα φρούτα (14,9%), στα τυροκομικά με 9,4% και στα κρέατα (6,5%).


Διαβάστε επίσης: Ακρίβεια: Η πραγματικότητα διαψεύδει το κυβερνητικό αφήγημα – Νέες ανατιμήσεις σε 200 βασικά προϊόντα ως το τέλος Φεβρουάριου
«Στα σκαριά» ευρύτερο πρόγραμμα κατά της ακρίβειας από τον ΣΥΡΙΖΑ
















