Έξαλλος ο Πορτοσάλτε με τον Πατούλη που ζητά μόνιμες προσλήψεις στο ΕΣΥ

Έξαλλος ο Πορτοσάλτε με τον Πατούλη που ζητά μόνιμες προσλήψεις στο ΕΣΥ

Η γραμμή που ακολουθεί ο ΣΚΑΙ είναι γνωστή, όταν όμως κάποιος τους χαλάει το αφήγημα και πάει να ξεφύγει, τότε η αντίδραση είναι άμεση.

Εκτός γραμμής βγήκε αυτή τη φορά ο πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης ο οποίος ζήτησε ενίσχυση του ΕΣΥ με μόνιμο προσωπικό και αποδόμησε τον ισχυρισμό της κυβέρνησης περί 4.000 προσλήψεων.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση για την κυβέρνηση που ισχυρίζεται ότι έχει κάνει 4.000 προσλήψεις στο ΕΣΥ, ο Γιώργος Πατούλης απάντησε «το θέμα είναι τι προσέλαβε. Όχι γιατρούς».

Τότε η αντίδραση ήρθε άμεσα από τον Άρη Πορτοσάλτε ο οποίος φανερά ενοχλημένος πήρε το λόγο και άρχισε να επιτίθεται στον Γιώργο Πατούλη ρωτώντας τον αν μιλάει ως συνδικαλιστής. Ο συλλογισμός δε του «γαλάζιου» δημοσιογράφου, πήγε ένα βήμα παρακάτω λέγοντας πως δεν θα έχουμε κάθε μέρα πανδημία και όταν τελειώσει η υγειονομική κρίση με τον κορονοϊό, αναρωτήθηκε εάν θα χρειάζονται οι γιατροί ή όπως χαρακτηριστικά είπε «θα έχουμε πλεόνασμα».

Ο Γιώργος Πατούλης τότε επέμεινε λέγοντας ότι εάν θέλουμε να έχουμε ένα δωρεάν και ποιοτικό σύστημα υγείας θα πρέπει να ενισχυθούν οι πρωτοβάθμιες και οι δευτεροβάθμιες δομές υγείας.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter