Έξαλλος ο Χατζηνικόλαου με την Παπακώστα που δεν άντεξε το βάρος των δηλώσεών της!

Έξαλλος ο Χατζηνικόλαου με την Παπακώστα που δεν άντεξε το βάρος των δηλώσεών της!

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος πολιτικός «μετανοεί» για τις δηλώσεις του, είτε γιατί ήταν απλά αυθόρμητες, είτε γιατί βγήκαν (παντελώς) εκτός κομματικής γραμμής…

Κάτι τέτοιο μάλλον συνέβη με τις δηλώσεις της Κατερίνας Παπακώστα, αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, που κάλεσε μέσω δηλώσεών της στην εφημερίδα “Ειδήσεις”, τη Νέα Δημοκρατία να ψηφίσει στη βουλή τα αντίμετρα που θα φέρει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

«Αν δεν μπορούν τα γονατάκια σου να αντέξουν αυτές τις δηλώσεις να μην τις κάνεις», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζηνικολάου από την εκπομπή του στο ραδιόφωνο.

Ταυτόχρονα –ενδεχομένως ακόμα χειρότερο- η κυρία Παπακώστα είχε πει πως εάν κλείσει η αξιολόγηση, τότε η Νέα Δημοκρατία πρέπει να αποσύρει το αίτημα για πρόωρες εκλογές για να προστατευτεί καθώς κινδυνεύει να γίνει “γραφική”.

Η Κατερίνα Παπακώστα μετά την έκταση που πήραν οι δηλώσεις της και με αφορμή τα όσα προηγήθηκαν στο εσωκομματικό της ΝΔ με το “τσάμπα μάγκες” του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, βγήκε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και δήλωσε πως δεν υπήρξε ποτέ συνέντευξη αλλά τηλεφωνική επικοινωνία.

«Όσο με αφορά λειτουργώ πάντα θεσμικά και στηρίζω τις αποφάσεις της ΝΔ και του προέδρου της, συντασσόμενη με την κρατούσα θέση. Τόσο σε ότι αφορά την αξιολόγηση όσο και για την ανάγκη εκλογών», συμπλήρωσε.

Με αυτόν τον τρόπο, η βουλευτής της ΝΔ προσπάθησε προφανώς να τα μαζέψει κατόπιν εορτής στο φόβο μιας πιθανής διαγραφής από την παράταξη.

Από την πλευρά της η εφημερίδα με ανακοίνωσή της τόνισε πως το περιεχόμενο της δήλωσης της κυρίας Παπακώστα, που δημοσιεύει η εφημερίδα είναι απολύτως ακριβές, πράγμα που αν χρειαστεί μπορεί να αποδειχθεί.

Σημειώνεται πως ο Χατζηνικολάου σε παρέμβασή του στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου την Παρασκευή είπε πως η Παπακώστα δεν πρέπει να επιχειρήσει να διαψεύσει τις δηλώσεις που έκανε γιατί θα γελοιοποιηθεί.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter