«Εξάψαλμος-μαντινάδα» Πολάκη σε όσους τον κατηγορούν που μπήκε στα χειρουργεία

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook, απαντά στην κριτική που δέχτηκε για την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο Ζακύνθου όπου συμμετείχε σε τρία τακτικά παθολογικού χαρακτήρα χειρουργεία ασθενών, βγάζοντας και φωτογραφίες μέσα στο χειρουργείο.

"Το πρώτο χάρισμα τ' αντρούς είναι να μη φοβάται να βάζει το κορμί μπροστά χωρίς να το λυπάται", αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Πολάκης χρησιμοποιώντας μια μαντινάδα για να καταλήξει: Έχουν σκάσει από το κακό τους!

Διαβάστε την ανάρτηση: 

"Αυτοί που είναι του χώρου της υγείας και κατάλαβαν ακριβώς τι κάναμε χθες στη Ζάκυνθο με τους δυο συναδέλφους χειρούργους από την Κυπαρισσία (Καλοφωλιάς και Συκαλιάς) και το συνάδελφο αναισθησιολόγο από τα Γιάννενα (Σουλιώτη), με ρωτούν ακόμα πως το τολμήσαμε...

Η απάντηση είναι δυο πράγματα 

1) Η γνώση είναι δύναμη. Και όπως λέει και μια μαντινάδα

2) Το πρώτο χάρισμα τ' αντρούς είναι να μη φοβάται να βάζει το κορμί μπροστά χωρίς να το λυπάται.

"Αυτό ΔΕΝ μπορούν ούτε να το καταλάβουν ούτε να το ΦΤΑΣΟΥΝ όλοι αυτοί οι δήθεν άριστοι, οι δήθεν δημοσιογράφοι, οι δήθεν αναλυτές, οι δήθεν φιλελεύθεροι που κατοικοφωλεύουν στις πίστες των ΜΜΕ της διαπλοκής... (αλλά και κάποιοι "πολύ αριστεροί" που τους χαλιέται το όνειρο της παγκόσμιας επανάστασης). 

ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ".

Αυτοί που ειναι του χώρου της υγείας και κατάλαβαν ακριβως τι κάναμε χθες στη Ζάκυνθο με τους δυο συναδέλφους χειρούργου...

Posted by Παυλος Πολακης on Donnerstag, 4. Mai 2017
ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.