Εξήντα χρόνια Mini Lifestyle Collection

Εξήντα χρόνια Mini Lifestyle Collection

Η Mini 60 Years Lifestyle Collection είναι εμπνευσμένη από το αγωνιστικό παρελθόν της εταιρείας και παρουσιάζει 50 προϊόντα υψηλής αισθητικής.

Πρόκειται για μια σειρά ένδυσης για άντρες, γυναίκες και παιδιά. Το T-Shirt με ρίγες Mini Stripe T – Shirt κυκλοφορεί στην απόχρωση British Green για γυναίκες και Black για άνδρες. Στις ανισομεγέθεις ρίγες ξεχωρίζει μία μοντέρνα κοραλλί απόχρωση και μία ζωηρή λεμονί.

Με στάμπες κλασικών Mini στα Mini Car Print T – Shirt και ένα μοτίβο με δάφνινο στεφάνι στο Mini Vintage Logo T – Shirt, η συλλογή προσφέρει αυθεντικά σύμβολα διασκεδαστικής οδήγησης για τον δρόμο ή την πίστα.

Αξεσουάρ

Η Κανάτα για Παγωμένο Τσάι (Mini Colour Block Ice Tea Jug) και τα Θερμός για Παγωμένο Τσάι (Mini Colour Block Ice Tea Mugs), διατίθενται σε τρεις αποχρώσεις. Πρόκειται για τις Black (Μαύρο), Coral (Κοραλλί) και Green (Πράσινο). Το Mini Beach Tennis Set περιλαμβάνει ρακέτες και μπαλάκια σε φωτεινό κοραλλί, ενώ προσφέρεται και μπάλα ποδοσφαίρου.

Είδη αποσκευών

Ο σάκος Striped Duffle Bag έχει αντιθετικές ρίγες, ενώ προσφέρονται και οι Striped Shopper, ριγέ τσάντα για φώνια και Striped Belt Bag, ριγέ τσάντα με ιμάντα. Επίσης, διατίθενται και άλλα αξεσουάρ για τη συλλογή.

Προϊόντα για παιδιά

Το κουτί Striped Toybox μπορεί να αποθηκεύσει παιχνίδια των παιδιών, που μπορούν να εξασφαλίσουν το γνωστό σε όλους μας Striped Yo – Yo. Επίσης, υπάρχει και το Bulldog 2.0, ένα σκυλάκι που συντροφεύει τα παιδιά, ενώ το Striped Baby Gift Set, περιλαμβάνει πέντε ζευγάρια κάλτσες με διαφορετικό σχέδιο και ένα ριγέ σκουφάκι.

Πηγή: Mini

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter