Έξι συλλήψεις και 15 προσαγωγές στην αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμούς Ρομά στη Δυτική Αττική

Έξι συλλήψεις και 15 προσαγωγές στην αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμούς Ρομά στη Δυτική Αττική

Έξι συλλήψεις και 15 προσαγωγές είναι ο απολογισμός της αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής, μετά τον νέο κύκλο επεισοδίων που σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης με αφορμή τον πυροβολισμό του 16χρονου από αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη.

Η επιχείρηση έλαβε χώρα στις περιοχές των Νεόκτιστων και άλλων οικισμών του Ασπροπύργου, καθώς και στο Μενίδι, με σκοπό την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικές δυνάμεις της διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, της διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής/υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, Ο.Π.Κ.Ε., της διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων, της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, της Ε.Κ.Α.Μ. καθώς και με τη συμμετοχή αστυνομικών σκύλων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι έξι συλλήψεις έγιναν για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της απείθειας, κλοπής, καθώς και των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και κανόνων που αφορούν στην οικοδομή, ενώ έγιναν και 8 κατ’ οίκον έρευνες.

Διαβάστε επίσης:

Νέα αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμούς Ρομά στη δυτική Αττική

Πυροβολισμός 16χρονου: Νέα επεισόδια σε Μέγαρα, Μικρό Σχιστό και Άνω Λιόσια

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter