Εύα Καϊλή: «Όχι» των βελγικών αρχών στο αίτημα της να βλέπει το παιδί της

Εύα Καϊλή: «Όχι» των βελγικών αρχών στο αίτημα της να βλέπει το παιδί της

Διπλά αρνητική ήταν η απάντηση των βέλγικων αρχών στο διπλό αίτημα της Εύας Καϊλή να βλέπει το παιδί της, μέσα στη φυλακή ή να επικοινωνεί μαζί του μέσω Skype όσο βρίσκεται με τον παππού της.

«Και τα δύο αιτήματα έχουν μέχρι στιγμής απορριφθεί», δήλωσε ο συνήγορος της έκπτωτης αντιπροέδρου της Ευρωβουλής, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μιλώντας στο Star.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η πλευρά της Εύας Καϊλη υποστηρίζει ότι χρησιμοποιούν το παιδί ως μοχλό πίεσης ώστε να «σπάσει» η πρώην ευρωβουλευτής. Όπως αναφέρουν, ειναι χαρακτηριστικό ότι δεν δόθηκε στους συνηγόρους της το σκεπτικό της απόρριψης. Θεωρούν πως οι βελγικές αρχές ζητούν ομολογία από την Καϊλή ώστε να της επιτρέψουν να δει την μικρή της κόρη.

Από την άλλη πλευρά, νομικοί στις Βρυξέλλες αναφέρουν ότι ο εσωτερικός κανονισμός στις φυλακές είναι ιδιαίτερα αυστηρός και για τα επισκεπτήρια των παιδιών που έχουν γονείς στις φυλακές απαιτείται η παρουσία δύο ψυχολόγων και ενός σωφρονιστικού υπαλλήλου.

Υπενθυμίζεται πως η Εύα Καϊλή πρόκειται να καταθέσει το επόμενο διάστημα νέο αίτημα αποφυλάκισης, με νομικούς κύκλους να αναφέρουν ότι το αίτημα πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί εντός Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης:

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter