Ευάγγελος Αντώναρος: «Ώρα να τα μαζέψει ο Κυριάκος Μητσοτάκης»

Ευάγγελος Αντώναρος: «Ώρα να τα μαζέψει ο Κυριάκος Μητσοτάκης»

Ο Ευάγγελος Αντώναρος «συμφωνεί» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Συμφωνεί, ο τρόπος του λέγειν…

Βασικά συμφωνεί στο ότι οι Ευρωεκλογές «είναι καθοριστικές», σημειώνοντας πως δεν υπάρχουν περιθώρια πειραματισμών.

Και σημειώνει για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη:

«Πέντε χρόνια τώρα μας τάραξε σε υποκλοπές, σε μαζικη παραβίαση των ατομικών δικαιωμάτων μας, στα ψέμματα για την οικονομία, στη συγκαλυψη όλων των ανομιών του από τα Τέμπη μέχρι τις νυχτερινές τροπολογίες στη Βουλή, στην ανοχή απέναντι στην εγκληματικλοτητα και την ανασφάλεια, στην οργανωμένη διαφθορά ΛΕΜΕ ΩΣ ΕΔΩ. Όλο και λιγότεροι Έλληνες τον εμπιστεύονται.»

Για να συμπληρώσει:

«Η εμπιστοσύνη του κόσμου σε κυβέρνηση, ΠτΔ, δικαιοσύνη, θεσμούς έχει καταρρεύσει. Για τα δικά του καμώματα. Ώρα να τα μαζέψει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και να φύγει άμεσα.»

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

Σπάνια συμφωνώ με τον Μητσοτάκη. Αλλά αυτή τη φορά, πως να το κάνουμε, έχει δίκιο ο αταλαντος γόνος. “Καθοριστικές οι ευρωεκλογές. Δεν έχουμε περιθώρια για πειρματισμους σε αυτή τη συγκυρία.” Μόνο μια λεξούλα θα προσέθετα: …”για ΑΛΛΟΥΣ πειραματισμούς.”. Πέντε χρόνια τώρα μας τάραξε σε υποκλοπές, σε μαζικη παραβίαση των ατομικών δικαιωμάτων μας, στα ψέμματα για την οικονομία, στη συγκαλυψη όλων των ανομιών του από τα Τέμπη μέχρι τις νυχτερινές τροπολογίες στη Βουλή, στην ανοχή απέναντι στην εγκληματικλοτητα και την ανασφάλεια, στην οργανωμένη διαφθορά ΛΕΜΕ ΩΣ ΕΔΩ. Όλο και λιγότεροι Έλληνες τον εμπιστέυονται. Η εμπιστοσύνη του κόσμου σε κυβέρνηση, ΠτΔ, δικαιοσύνη, θεσμούς έχει καταρρεύσει. Για τα δικά του καμώματα. Ώρα να το μαζέψει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και να φύγει άμεσα. Η κοινωνία κάνει στροφή. Εμπιστεύεται ολο και περισσότερο τομ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον Στεφανο Κασσελάκη. Οι κάλπες για τις ευρωεκλογες θα το αποδείξουν. Να μη λείψει κανείς και καμμία. Για να δειξουμε στον Μητσοτάκη και την παρεούλα του την πόρτα εξόδου.

 

Διαβάστε επίσης:

Εγιναν… 41 τα ακίνητα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Λάβρος ο Γιώργος Κύρτσος κατά φον ντερ Λάιεν και Μητσοτάκη για την «επίσκεψη» που δεν έγινε!

Έδωσαν αποβολή σε μαθητές επειδή ήθελαν να τραγουδήσουν για τα Τέμπη – «Μην σιωπήσετε ποτέ», η αντίδραση Καρυστιανού

Σάλος στο ΠΑΓΝΗ: Επείγον περιστατικό χειρουργήθηκε με αμοιβή σε απογευματινό χειρουργείο

Βούλα: Τρόμος για ηλικιωμένο ζευγάρι – Τους έδεσαν, τους κλείδωσαν σε αποθήκη και τους λήστεψαν

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter