Ευρωεκλογές: Υποψήφιος με τη ΝΔ του Μητσοτάκη ο πρώην σύμβουλος του Ανδρουλάκη, Σωτήρης Σέρμπος

Ευρωεκλογές: Υποψήφιος με τη ΝΔ του Μητσοτάκη ο πρώην σύμβουλος του Ανδρουλάκη, Σωτήρης Σέρμπος

Έντονες διεργασίες και ζυμώσεις είναι σε εξέλιξη στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας για την κατάρτιση του ευρωψηφοδελτίου, καθώς η γαλάζια παράταξη ετοιμάζεται για την προεκλογική περίοδο.

Τέσσερα νέα πρόσωπα προστίθενται  στο γαλάζιο ευρωψηφοδέλτιο, καθώς στη λίστα θα ενταχθούν ο νυν πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΚΕΔΕ Μιχάλης Αγγελόπουλος, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου και ο αναπληρωτής καθηγητής  Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Σωτήρης Σέρμπος.

Πρώην σύμβουλος Ανδρουλάκη

Μάλιστα, ο  καθηγητής Σωτήρης Σέρμπος,  ήταν άμισθος σύμβουλος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη.

Συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2022 παραιτήθηκε, λόγω φόρτου εργασίας, όπως είχε υποστηρίξει. Τότε πηγές του ΠΑΣΟΚ έλεγαν ότι υπήρχε προσέγγιση του κ. Σέρμπου με τη ΝΔ, διότι είχε μιλήσει με εγκωμιαστικά σχόλια για την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΟΗΕ.

Σημειώνεται ότι το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας θα ανακοινωθεί επίσημα μέσα στον Απρίλιο, ενώ παρασκηνιακά υπάρχουν πολλές συζητήσεις και για άλλα ονόματα που θα συμμετέχουν στις εκλογές με τη γαλάζια παράταξη.

Πρώην «πράσινη» υποψήφια

Άλλωστε ο Σωτήρης Σέρμπος δεν ήταν ο μόνος που συνδέεται με το ΠΑΣΟΚ καθώς η Βούλα Πατουλίδου ήταν υποψήφια νομάρχης Θεσσαλονίκης το 2006 με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ…

Διαβάστε επίσης:

Απολογούμενη στη Βουλή για την Ασημακοπούλου η Κεραμέως – Επίκαιρη ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο – Στόχος η ανασύνταξη δυνάμεων

ΣΥΡΙΖΑ: Ενωμένοι απέναντι στα προβλήματα της κοινωνίας – Οι στόχοι της επόμενης ημέρας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter