Φαίη Μπακογιώργου: Μαρτυρίες γροθιά στο στομάχι – «Δεν μπορούσε να μιλήσει από το ξύλο» (Video)

Φαίη Μπακογιώργου: Μαρτυρίες γροθιά στο στομάχι – «Δεν μπορούσε να μιλήσει από το ξύλο» (Video)

Κόβουν την ανάσα οι μαρτυρίες για τη φρίκη που βίωνε η άτυχη Φαίη, η 23χρονη έγκυος που βρέθηκε νεκρή μέσα σε μία κουβέρτα λίγα μέτρα από το σπίτι της στην Κυψέλη το 2021. Μετά από σχεδόν δύο χρόνια, ενώ η υπόθεση παρέμεινε «θαμμένη», μπήκαν στο μικροσκόπιο τρία άτομα, τρεις γυναίκες, που συνελήφθησαν ενώ την Πέμπτη πήραν προθεσμία για να απολογηθούν.

Δείτε επίσης: Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: Έλαβαν προθεσμία για την απολογία τους οι τρεις συλληφθείσες

Ωστόσο, την ίδια στιγμή, συγκλονίζει η μαρτυρία μίας γειτόνισσας της Φαίης Μπακογιώργου, η οποία μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Πέμπτης περιέγραψε ορισμένες από τις πτυχές του μαρτυρίου που βίωνε η 23χρονη κοπέλα.

Δείτε επίσης: Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: «Θαμμένη» επί ένα χρόνο η υπόθεση – Η μήνυση και η έρευνα του Ανθρωποκτονιών

«Είδα μία μέρα τα παιδιά να κρέμονται από το μπαλκόνι. Ήρθε η πυροσβεστική και με άδεια εισαγγελέα μπήκαν μέσα και έσωσαν τα παιδιά, ενώ όταν ρώτησαν τη γυναίκα που τους φιλοξενούσε πόσα παιδιά είναι στο σπίτι εκείνη είπε 3 ενώ οι αρχές βρήκαν 4», είπε.

Ενώ μιλώντας για την τελευταία φορά που την είδε ζωντανή τόνισε: «η κοπέλα ούτε να μιλήσει δεν μπορούσε από το ξύλο που είχε φάει. Είχε αίματα στο λαιμό και εμφανή σημάδια κακοποίησης, έσερνε τα πόδια της, δεν μπορούσε να περπατήσει».

Διαβάστε επίσης: Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου της Φαίης Μπακογιώργου: Συνελήφθησαν η μητέρα η αδερφή και η σπιτονοικοκυρά της

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο θάνατός της είχε προκαλέσει σοκ όταν πριν από δύο χρόνια, και συγκεκριμένα στις 8 Οκτωβρίου 2021, το άτυχο κορίτσι είχε βρεθεί νεκρό, στον πεζόδρομο της οδού Τύχης στην Κυψέλη. Ωστόσο, η υπόθεση παρέμενε «θαμμένη» επί ένα χρόνο καθώς οι αστυνομικές αρχές στην Κυψέλη δεν είχαν δώσει ιδιαίτερη σημασία για την εξιχνίαση της.

Τα πράγματα όμως πήραν διαφορετική τροπή όταν η δικηγόρος Βούλα Δημητριάδου κατέθεσε μήνυση για λογαριασμό του πατέρα της 23χρονης. Στη συνέχεια τις έρευνες ανέλαβε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ, που είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν η μητέρα, η αδερφή και η σπιτονοικοκυρά της Φαίης Μπακογιώργου.

«Επί ένα χρόνο η Υποδιεύθυνση Κυψέλης δεν έκανε τίποτα για την υπόθεση. Στη συνέχεια και αφού καταθέσαμε μηνυτήρια αναφορά τις έρευνες ανέλαβε το τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ, οι οποίοι έκαναν πραγματικά εξαιρετική δουλειά« σημειώνει στο documentonews.gr, η δικηγόρος Βούλα Δημητριάδου.

Υπενθυμίζεται πως η άτυχη κοπέλα, έγκυος τότε στο τέταρτο παιδί της, επί έναν ολόκληρο μήνα βρισκόταν στο ψυγείο του νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ, στα αζήτητα, ενώ τελικά την έθαψαν ως αγνώστων στοιχείων.

Τότε, ο πατέρας της 23χρονης έκανε μήνυση και ζητούσε να διερευνηθεί ο τρόπος θανάτου του. Μάλιστα, είχε βάλει ειδικό ερευνητή για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

 

Για ένα μήνα στο ψυγείο του νοσοκομείου «Ελπίς»

Η άτυχη κοπέλα, έγκυος τότε στο τέταρτο παιδί της, επί έναν ολόκληρο μήνα βρισκόταν στο ψυγείο του νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ, στα αζήτητα, ενώ τελικά την έθαψαν ως αγνώστων στοιχείων.

Τότε, ο πατέρας της 23χρονης έκανε μήνυση και ζητούσε να διερευνηθεί ο τρόπος θανάτου του. Μάλιστα, είχε βάλει ειδικό ερευνητή για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter