Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για το μαρτύριο της 23χρονης – Στον εισαγγελέα οι συλληφθείσες (Video)

Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για το μαρτύριο της 23χρονης – Στον εισαγγελέα οι συλληφθείσες (Video)

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις στην υπόθεση του θανάτου της 23χρονης Φαίης, της κοπέλας που είχε βρεθεί νεκρή σε μία κουβέρτα, πριν από δύο χρόνια, μόλις λίγα μέτρα από το σπίτι της στην περιοχή της Κυψέλης. Η Φαίη ήταν έγκυος και μητέρα τριών παιδιών. Τώρα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, μπαίνουν στο μικροσκόπιο η μητέρα, η αδερφή και η σπιτονοικοκυρά της. Όλα αυτά ενώ ο πατέρας της κοπέλας, από την πρώτη στιγμή προσπαθούσε να ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση.

Δείτε επίσης: Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: «Θαμμένη» επί ένα χρόνο η υπόθεση – Η μήνυση και η έρευνα του Ανθρωποκτονιών

Την Πέμπτη, μάλιστα, αναμένεται να περάσουν την πόρτα του εισαγγελέα η μητέρα, η αδερφή και η σπιτονοικοκυρά της Φαίης.

Συγκεκριμένα, η σπιτονοικοκυρά κατηγορείται για μία σειρά από σοβαρότατα αδικήματα όπως: ανθρωποκτονία από δόλο, διακοπή κύησης, πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και εμπορία ανθρώπων για τον θάνατο της Φαίης τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή και για επικίνδυνη σωματική βλάβη για την ηλικιωμένη συγκάτοικό τους.

Η μητέρα και η αδελφή του θύματος συνελήφθησαν για συνέργεια για την εμπορία ανθρώπου και για ανθρωποκτονία με δόλο.

Διαβάστε επίσης: Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου της Φαίης Μπακογιώργου: Συνελήφθησαν η μητέρα η αδερφή και η σπιτονοικοκυρά της

«Θαμμένη» η υπόθεση έναν χρόνο

Ο θάνατός της είχε προκαλέσει σοκ όταν πριν από δύο χρόνια, και συγκεκριμένα στις 8 Οκτωβρίου 2021, το άτυχο κορίτσι είχε βρεθεί νεκρό, στον πεζόδρομο της οδού Τύχης στην Κυψέλη. Ωστόσο, η υπόθεση παρέμενε «θαμμένη» επί ένα χρόνο καθώς οι αστυνομικές αρχές στην Κυψέλη δεν είχαν δώσει ιδιαίτερη σημασία για την εξιχνίαση της.

Τα πράγματα όμως πήραν διαφορετική τροπή όταν η δικηγόρος Βούλα Δημητριάδου κατέθεσε μήνυση για λογαριασμό του πατέρα της 23χρονης. Στη συνέχεια τις έρευνες ανέλαβε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ, που είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν η μητέρα, η αδερφή και η σπιτονοικοκυρά της Φαίης Μπακογιώργου.

«Επί ένα χρόνο η Υποδιεύθυνση Κυψέλης δεν έκανε τίποτα για την υπόθεση. Στη συνέχεια και αφού καταθέσαμε μηνυτήρια αναφορά τις έρευνες ανέλαβε το τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ, οι οποίοι έκαναν πραγματικά εξαιρετική δουλειά« σημειώνει στο documentonews.gr, η δικηγόρος Βούλα Δημητριάδου.

Υπενθυμίζεται πως η άτυχη κοπέλα, έγκυος τότε στο τέταρτο παιδί της, επί έναν ολόκληρο μήνα βρισκόταν στο ψυγείο του νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ, στα αζήτητα, ενώ τελικά την έθαψαν ως αγνώστων στοιχείων.

Τότε, ο πατέρας της 23χρονης έκανε μήνυση και ζητούσε να διερευνηθεί ο τρόπος θανάτου του. Μάλιστα, είχε βάλει ειδικό ερευνητή για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Για ένα μήνα στο ψυγείο του νοσοκομείου «Ελπίς»

Η άτυχη κοπέλα, έγκυος τότε στο τέταρτο παιδί της, επί έναν ολόκληρο μήνα βρισκόταν στο ψυγείο του νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ, στα αζήτητα, ενώ τελικά την έθαψαν ως αγνώστων στοιχείων.

Τότε, ο πατέρας της 23χρονης έκανε μήνυση και ζητούσε να διερευνηθεί ο τρόπος θανάτου του. Μάλιστα, είχε βάλει ειδικό ερευνητή για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter