«Ως εδώ»: Αποπομπή Βαρτζόπουλου από κυβέρνηση και ΚΟ απαιτεί ο Κασσελάκης μετά τις αισχρές δηλώσεις

«Ως εδώ»: Αποπομπή Βαρτζόπουλου από κυβέρνηση και ΚΟ απαιτεί ο Κασσελάκης μετά τις αισχρές δηλώσεις

Την άμεση αποπομπή του κ. Βαρτζόπουλου από την κυβέρνηση και από την Κ.Ο. της Ν.Δ., ζητά ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, για τις απαράδεκτες δηλώσεις του υφυπουργού Υγείας.

Ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «Αν ο κ. Μητσοτάκης τον κρατήσει βουλευτή του, ας εξηγήσει στις γυναίκες ψηφοφόρους της Ν.Δ. γιατί θεωρεί ότι «οι γυναίκες είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτουν».

«Ως εδώ, κ. Μητσοτάκη. Έχετε καλύψει φιλοναζί υποψήφια, χουντικό υποψήφιο, ομοφοβικό βουλευτή», επισημαίνει ο Στέφανος Κασσελάκης και προσθέτει «Κανένα «41%» δε σας δίνει το δικαίωμα να κρατήσετε στη θέση του υφυπουργού υγείας έναν άνθρωπο ο οποίος δίνει βιολογικό άλλοθι στις γυναικοκτονίες και υποτιμά τη γυναικεία φύση».

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

Ως εδώ, κ. Μητσοτάκη.
Έχετε καλύψει φιλοναζί υποψήφια, χουντικό υποψήφιο, ομοφοβικό βουλευτή.
Τώρα, ως εδώ.
Κανένα «41%» δε σας δίνει το δικαίωμα να κρατήσετε στη θέση του υφυπουργού υγείας έναν άνθρωπο ο οποίος δίνει βιολογικό άλλοθι στις γυναικοκτονίες και υποτιμά τη γυναικεία φύση.

Ζητώ την άμεση αποπομπή του κ. Βαρτζόπουλου από την κυβέρνηση και από την Κ.Ο. της Ν.Δ.
Αν ο κ. Μητσοτάκης τον κρατήσει βουλευτή του, ας εξηγήσει στις γυναίκες ψηφοφόρους της Ν.Δ. γιατί θεωρεί ότι «οι γυναίκες είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτουν», όπως πιστεύει ο υφυπουργός του – και φυσικά όχι ο Φρόυντ.

;

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Ανατριχιαστική και χυδαία» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ την απαράδεκτη τοποθέτηση του υφυπουργού Υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλου για τις γυναικοκτονίες, επισημαίνοντας ότι «υπερβαίνει τα όρια της ανοχής».

Δείτε επίσης: Απαράδεκτες δηλώσεις Βαρτζόπουλου: Η γυναικοκτονία έχει βιολογική βάση (Video)

Η αξιωματική Αντιπολίτευση υπογραμμίζει ότι «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλει να προχωρήσει στην άμεση απομάκρυνση του από την κυβέρνηση και τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας».

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος τόλμησε να πει σε συνέντευξη του, πως η γυναικοκτονία ως πράξη έχει μια βιολογική βάση. Ειδικότερα, δήλωσε πως «είναι η φύση των πραγμάτων το αρσενικό να είναι επιθετικό» καθώς «κυνηγάει την τροφή».

Μάλιστα, για να ενισχύσει τις απαράδεκτες δηλώσεις του τόνισε , πως «σε όλη την πανίδα, το σε κάθε μορφή εμβίου όντος το αρσενικό είναι πιο επιθετικό γιατί στη φύση αυτό είναι που κυνηγάει την τροφή και αναλαμβάνει την επιθετική διεκδίκηση. Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές. Για να τίκτει. Είτε γίνεται στην αγέλη, είτε γίνεται στη δυαδική μορφή που έχουμε στο homo sapiens. Είναι η φύση των πραγμάτων το αρσενικό να είναι επιθετικό κατά συνέπεια η γυναικοκτονία έχει μια βιολογική βάση»

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία Λυγγερίδη: Πέντε νέες απολογίες – Τι ισχυρίστηκε για την εμπλοκή του ο προφυλακισμένος τράπερ

Δολοφονία Λυγγερίδη: «Εμείς σκοτώσαμε άνθρωπο, οι άλλοι είναι φλώροι…» – Ανατριχιαστικοί διάλογοι των χούλιγκαν

Μώραλης για Ρέντη: «Σενάριο επιστημονικής φαντασίας» η εμπλοκή του δήμου με τους υπόπτους – Τι δεν απάντησε

Το ChatGPT τα λέει καλύτερα από τον Αλέξη Χαρίτση…

Χάος και χυδαίες εκφράσεις στη Βουλή – Πώς ξεκίνησε το ξύλο μεταξύ των βουλευτών (Photos)

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter