Χάος και χυδαίες εκφράσεις στη Βουλή – Πώς ξεκίνησε το ξύλο μεταξύ των βουλευτών (Photos)

Χάος και χυδαίες εκφράσεις στη Βουλή – Πώς ξεκίνησε το ξύλο μεταξύ των βουλευτών (Photos)

Πρωτοφανείς εικόνες στη Βουλή, με τον πρώην βουλευτή των «Σπαρτιατών», Κωνσταντίνο Φλώρο να επιτίθεται και να γρονθοκοπά τον βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης», Βασίλη Γραμμένο.

Στην Ολομέλεια εξεταζόταν η άρση ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου μετά τη μήνυση που είχε υποβάλλει ο πατέρας του ανεξάρτητου βουλευτή για επιθέσεις που είχε δεχθεί στο διαδίκτυο από συγκεκριμένους λογαριασμούς.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, δημιουργήθηκε ένταση όταν -σύμφωνα με πληροφορίες- ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης, Κωνσταντίνος Χήτας τοποθετούνταν για την άρση ασυλίας, με τον ανεξάρτητο βουλευτή να απαντά ότι η δικαιοσύνη θα κρίνει εάν ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης έχει εμπλοκή στην υπόθεση.

Ο διάλογος και η γροθιά

Τότε, σύμφωνα με πληροφορίες, τα πνεύματα οξύνθηκαν περαιτέρω για να ακολουθήσει διάλογος με χυδαίες εκφράσεις. «Βούλωσε το εσύ σκουπίδι», φέρεται να είπε ο Βασίλης Γραμμένος, με τον Κωνσταντίνο Φλώρο να απαντά στον ίδιο τόνο.

«Γ..ω τη μάνα σου. Εσένα τη μανούλα σου θα τη γα… θα σε πάω και με τα βραχιολάκια μέσα θα το θυμάσαι παλιόπ…», επανήλθε λέγοντας, σύμφωνα με πληροφορίες ο Β. Γραμμένος.

Έπειτα από την ανταλλαγή αγοραίων εκφράσεων, οι δύο βουλευτές βγήκαν έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας, με τον Κωνσταντίνο Φλώρο να πιάνει, σύμφωνα με δημοσιεύματα, τον Β. Γραμμένο από τον γιακά και να τον γρονθοκοπεί ρίχνοντάς τον στο έδαφος.

Αποβάλλεται από τη Βουλή ο  Φλώρος

Την αποπομπή του πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών Κωνσταντίνου Φλώρου για 15 μέρες από τις διαδικασίες του σώματος ανακοίνωσε από το προεδρείο της Βουλής ο Κωνσταντίνος Τασούλας. Ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών θα παραπεμφθεί επίσης στην Επιτροπή Δεοντολογίας, ενώ θα ζητηθεί και η άρση ασυλίας του για να αντιμετωπίσει τις ποινικές συνέπειες της πράξης του.

«Ο κανονισμός δεν προβλέπει αυτή την κτηνώδη συμπεριφορά γι αυτό και τολμώ να πω ότι είναι αρκετά επιεικής γιατί όταν τον φτιάχναμε νομίζαμε ότι απευθυνόμαστε σε στοιχειωδώς λογικούς ανθρώπους το πιο βαρύ που μπορώ να επιβάλω στον βουλευτή που χειροδίκησε έναντι συναδέλφου αυτή τη στιγμή βάση κανονισμού είναι να τον απομακρύνω με τη φρουρά για 15 μέρες από τις διαδικασίες του σώματος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter