Φαν’τ Σχιπ: «Η Εθνική έχει λαμπρό μέλλον»

Φαν’τ Σχιπ: «Η Εθνική έχει λαμπρό μέλλον»
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Τζον Φαν’τ Σχιπ παραδέχθηκε την ανωτερότητα των Ισπανών, ενώ υποστήριξε ότι η Εθνική Ομάδα έχει λαμπρό μέλλον.

«Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Η Ισπανία είναι από τις καλύτερες ομάδες. Υποφέραμε στο πρώτο ημίχρονο από αυτούς. Ίσως υπήρχε και φάουλ στο πέναλτι που κέρδισαν. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καλύτερη ενέργεια. Όταν είναι στο 1-0 το σκορ μπορείς να έχεις ευκαιρίες να σκοράρεις και να πάρεις κάτι, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η Ισπανία άξιζε τη νίκη και κοιτάμε το επόμενο ματς με το Κόσοβο», δήλωσε μετά την ήττα από την Ισπανία ο Φαν’τ Σχιπ, ο οποίος πρόσθεσε:

«Πάντα υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώνουμε. Υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες. Είχαμε και πολλούς τραυματισμούς, ωστόσο ήρθαν νέα παιδιά, όπως ο Γούτας που τα πήγε πολύ καλά, ενώ τα πηγαίνει καλά και στην Τουρκία. Η ομάδα αυτή θα έχει λαμπρό μέλλον».

Ο Πέτρος Μάνταλος από την πλευρά του, είπε: «Μόνο απογοητευμένοι πρέπει να νιώθουμε. Τα δώσαμε όλα. Με τέτοιες ομάδες δεν αρκεί να δίνεις τα πάντα, χρειάζεται να έχεις και την τύχη μαζί σου. Νομίζω δεν την είχαμε, μπορούσαμε να δημιουργήσουμε περισσότερες φάσεις. Είμαστε απογοητευμένοι, το όνειρο τελειώνει εδώ».

Ο προπονητής της Ισπανίας Λουίς Ενρίκε στις δηλώσεις του έμπλεξε το εγκώμιο της Εθνικής μας: «Η Ελλάδα είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα από τον προπονητή της και αυτό φάνηκε στο δεύτερο μέρος που μας δημιούργησε προβλήματα. Στη βαθμολογία έχουμε τους πόντους που αξίζουμε. Δεν έχει σημασία η δικαιοσύνη, αλλά οι βαθμοί και εμείς είμαστε στην πρώτη θέση».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter