Φερέιρα: «Πρώτα θέλω να δω τους παίκτες μου, μετά οι αλλαγές»

Φερέιρα: «Πρώτα θέλω να δω τους παίκτες μου, μετά οι αλλαγές»

«Είναι ακόμα πολύ νωρίς να μπορέσω να εφαρμόσω τις ιδέες που έχω και θέλω να βγάλουμε στο χορτάρι» δήλωσε ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ Αμπελ Φερέιρα μετά την φιλική ήττα του «δικεφάλου» από την Αλκμααρ με 1-0 στην Ολλανδία.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε ακόμα: «Στην πορεία θα αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Θα πρέπει πρώτα να δούμε ποιες είναι οι δυνατότητες των ποδοσφαιριστών μας, θα πρέπει να δώσουμε ευκαιρίες σε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχουμε στην διάθεση μας. Για εμένα είναι καλό ότι υπάρχουν πολλά φιλικά παιχνίδια και θα έχω την δυνατότητα να δοκιμάσω και να ελέγξω τους ποδοσφαιριστές που έχω στην διάθεση μου. Μου άρεσε η διάθεση και η όρεξη που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές μου».

Τέλος επεσήμανε: «Αλλάξαμε το σύστημα που είχαν συνηθίσει οι περισσότεροι παίκτες στην ομάδα αλλά έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές που καταλαβαίνουν πως πρέπει να αγωνιστούν αλλά σίγουρα θα πρέπει να δοθεί χρόνος. Είμαι σίγουρος ότι στο επόμενο παιχνίδι θα έχουμε καλύτερη εικόνα από την σημερινή. Δεν είμαι ένας προπονητής που είναι κολλημένος σε ένα σύστημα. Προσπαθώ να βγάζω από τον καθένα το καλύτερο και αυτός είναι ο ρόλος αυτών των παιχνιδιών».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter