Φεστιβάλ Μουσικής Primavera Sound με χορηγό τη Seat

Φεστιβάλ Μουσικής Primavera Sound με χορηγό τη Seat

Η Seat στηρίζει το φεστιβάλ μουσικής Primavera Sound για τρίτη συνεχόμενη φορά, με τη συνεργασία αυτή να περιλαμβάνει αρκετές καινοτομίες και εκδηλώσεις.

Μάλιστα, μέσα από αυτές, το νεανικό κοινό της Βαρκελώνης μπορεί να φανερώσει το πάθος του για τη μουσική στα ταλέντα που την εκπροσωπούν.

Από τη Βαρκελώνη στο hip hop

Στο Seat Village οι επισκέπτες μπορούν να ζητήσουν να ακούσουν τραγούδια και μουσικά είδη που χρονολογούνται από τις αρχές του συγκεκριμένου μουσικού γεγονότος, που από φέτος προσθέτει 13 καλλιτέχνες του hip hop και του trap. Μεταξύ άλλων, το «παρών» θα δώσουν οι Little Simz, Mucho Muchacho και Kaydy Cain, ενώ τρεις DJs, όπως οι Τζάρβις Κόκερ, Τιμ Μπέρτζες και Ρίτσαρντ Κόλμπερν θα δώσουν επιπλέον ρυθμό στη σκηνή.

Επίσης, το Seat Village θα φιλοξενήσει τη Μάιλι Σάιρους, μία ημέρα μετά την τελευταία της κυκλοφορία, ενώ άλλοι καλλιτέχνες που θα τιμήσουν το γεγονός, είναι οι Solange, Interpol, Carly Rae Jespen ή James Blake.

Radio Primavera Sound

Στη φετινή εκδήλωση, το Radio Primavera Sound και η Seat μετακινούν τα στούντιο ηχογραφήσεων στο φεστιβάλ, με τη δεύτερη να έχει και δύο ραδιοφωνικές εκπομπές, οι οποίες περιλαμβάνουν συνεντεύξεις, καθώς και τα τελευταία μουσικά hit. Οι ακροατές από τη μεριά τους, μπορούν να συντονιστούν στο πρόγραμμα μέσω μιας εφαρμογής για κινητά, που είναι διαθέσιμη για IOS, σύντομα για Android ή μέσω της ιστοσελίδας www.primaverasound.com/radio.

Seat Lost&Sound app

Αρκετές φορές σε διάφορα φεστιβάλ, άνθρωποι και φίλοι χάνονται. Για να αποφευχθεί αυτό, η Seat έχει δημιουργήσει το Lost&Sound app, μια εφαρμογή η οποία βοηθά τις παρέες, ώστε να μην συμβαίνει αυτό. Γίνεται εντοπισμός τους μέσω της επαυξημένης πραγματικότητας και αν κάποιος θελήσει να βρει κάποιον, ανοίγει την εφαρμογή, σαρώνει την περιοχή με τον φακό της κάμερας και το εικονίδιο που έχει επιλεγεί για το άτομο που έχει χαθεί, εμφανίζεται στην οθόνη και στο σημείο που βρίσκεται.

Festival subtitles, αποκλειστική συλλογή αυτοκόλλητων για τις instagram stories

Είναι σχεδιασμένα αποκλειστικά για τη χρήση τους κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ και όσοι θέλουν, μπορούν να μοιραστούν την εμπειρία τους με έναν πρωτότυπο τρόπο. Για να εντοπίσουν οι χρήστες τα αυτοκόλλητα, αυτό που θα πρέπει να κάνουν, είναι να πληκτρολογήσουν «Primavera Sound» στην καρτέλα Finder GIFS στο Instagram.

Διευκολύνσεις κινητικότητας

Τέλος, η Seat προσφέρει στο φετινό φεστιβάλ υπηρεσίες μεταφοράς και μετακίνησης. Ως εκ τούτου, διαθέτει δωρεάν υπηρεσία λεωφορείων σε ώρες αιχμής, ενώ όπως τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος, η εταιρεία παρέχει δύο δρομολόγια λεωφορείων που συνδέουν τέσσερις μεγάλους κόμβους, συμπεριλαμβανομένων των Primavera Bits και την κύρια σκηνή.

Πηγή: Seat

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter