Fiat

Fiat

Σημαντική Διάκριση για την FCA Greece στην εκδήλωση «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας».

Σημαντική για την Fiat Chrysler Automobiles Greece ήταν η τιμητική διάκριση που έλαβε στην εκδήλωση «Οι Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης και του ΣΕΒ. Την ευθύνη οργάνωσης είχε η Direction Business Network για 4η συνεχή χρονιά. Η Τελετή Απονομής πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και το «παρών» έδωσαν 600 περίπου υψηλόβαθμα στελέχη της εγχώριας επιχειρηματικής σκηνής, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων και του πολιτικού χώρου, ακαδημαϊκοί και δημοσιογράφοι

Η FCA Greece, βραβεύτηκε στην κατηγορία, Greek Business Champions. Στην κατηγορία αυτή βρίσκονται οι επιχειρήσεις που κατά το 2016 πέτυχαν αύξηση κύκλου εργασιών άνω του 20% και ταυτόχρονα αύξηση κερδών προ φόρων άνω του 20%. Η επιλογή για τη βράβευση των επιχειρήσεων αυτών βασίζεται αποκλειστικά στα δημοσιευμένα οικονομικά τους αποτελέσματα.

Διαχρονικά η Fiat, Alfa Romeo, Abarth είναι μάρκες που βρίσκονται κοντά στην ιδιοσυγκρασία του Έλληνα καταναλωτή λόγω της Ιταλικής τους καταγωγής. Τα αυτοκίνητά μας σχεδιάζονται από ανθρώπους που έχουν τις ίδιες ανάγκες και προσλαμβάνουσες παραστάσεις με τους Έλληνες. Τα μοντέλα μας είναι οδηγοκεντρικά, με κορυφαία σχέση αξίας τιμής και οι χρήστες παθιάζονται οδηγώντας τα. Εναρμονιζόμενη με το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον η FCA Greece προσφέρει 17 διαφορετικά μοντέλα που καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες του σύγχρονου Έλληνα καταναλωτή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter