Φίλης: «Ειλικρινής η συνάντηση με Κασσελάκη – Κοινή στόχευση η μάχη των εκλογών για τον ΣΥΡΙΖΑ» (Video)

Φίλης: «Ειλικρινής η συνάντηση με Κασσελάκη – Κοινή στόχευση η μάχη των εκλογών για τον ΣΥΡΙΖΑ» (Video)

Ο Νίκος Φίλης χαρακτήρισε ειλικρινή τον διάλογο που είχε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη στη Βουλή το μεσημέρι της Τρίτης.

Ο πρώην υπουργός Παιδείας επί κυβέρνησης Τσίπρα και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε, σε δηλώσεις στη Βουλή, ότι υπήρχαν διαφορετικές απόψεις, αλλά μία κοινή στόχευση «που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να δώσει τη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών και να καταγραφεί στην κάλπη η λαϊκή αποδοκιμασία στην κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Παράλληλα, ο Νίκος Φίλης σημείωσε ότι τέθηκε επί τάπητος το θέμα της αναδιοργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ. «Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, είναι μία ανοιχτή κουβέντα», τόνισε, συμπληρώνοντας ότι: «Πιστεύουμε στα όργανα, και στο Συνέδριο που έχει αποφασιστεί επί του παρόντος να γίνει τον Νοέμβριο. Το θέμα θα το κουβεντιάσουμε μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές».

Διαβάστε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης: Συνάντηση με Φίλη, Σακελλαροπούλου και τριήμερη επίσκεψη στην Κύπρο

Στη συνέχεια, ο Νίκος Φίλης δήλωσε τα εξής στις τηλεοπτικές κάμερες: «Ό,τι έχω πει δεν τα είπα εν θερμώ, τα είπα με πόνο και τα συμμερίζεται ένα μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων μας. Τους καλώ να μείνουν συσπειρωμένοι στον ΣΥΡΙΖΑ και να δώσουν τη μάχη στις αυτοδιοικητικές εκλογές και τη μάχη της ανασυγκρότησης του κόμματος διότι όταν χάνουμε στον χώρο της Αριστεράς αυτό δεν ισοφαρίζεται από άλλους χώρους.  Η πρόθεσή μας είναι να είμαστε ενωμένοι, θα προκύψει όμως αυτή η πρόθεση ως δυνατότητα και αποτέλεσμα από τις συμπεριφορές όλων των πλευρών. Το θέμα δεν είναι τι κουβεντιάζουμε σήμερα αλλά με την πράξη μας τι στέλνουμε ως μήνυμα στην κοινωνία και τον κόσμο της Αριστεράς».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter