Στέφανος Κασσελάκης: Συνάντηση με Φίλη, Σακελλαροπούλου και τριήμερη επίσκεψη στην Κύπρο

Στέφανος Κασσελάκης: Συνάντηση με Φίλη, Σακελλαροπούλου και τριήμερη επίσκεψη στην Κύπρο

Σε φορτισμένο πολιτικά κλίμα στην Κουμουνδούρου, μετά τις αντιδράσεις της λεγόμενης «Αριστερής πτέρυγας» που βλέπει πίσω από την εκλογή της νέας ηγεσίας τη μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και την απομάκρυνσή του από το χώρο της Αριστεράς θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του προέδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη με τον Νίκο Φίλη, εκ των στελεχών που αντιδρούν έντονα, μετά τις εσωκομματικές κάλπες.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το ραντεβού τους προγραμματίστηκε για τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης. Η συνάντηση του νέου επικεφαλής της Κουμουνδούρου με τον πρώην υπουργό και εκ των στελεχών που πρωτοστάτησαν σε αρνητικές τοποθετήσεις κατά της νέας ηγεσίας, αν και πολυαναμενόμενη, δεν φαίνεται να κομίζει συγκλίσεις. Μπορεί όμως να εκφραστεί «καταλλαγή» ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Διαβάστε περισσότερα: Αποκαλυπτικό: Συνάντηση Κασσελάκη-Φίλη την Τρίτη – Πολιτική σύγκρουση και ανακωχή ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών

Ταυτόχρονα, ξεκινά σήμερα, Τρίτη, και η τριήμερη επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στην Κύπρο, όπως έχει προαναγγείλει ο ίδιος, όπου έως τις 5 Οκτωβρίου θα έχει σειρά συναντήσεων με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Πάντως, νωρίτερα το πρωί της Τρίτης θα έχει την πρώτη του εθιμοτυπική συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στις 11 το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter