Folli Follie: Οριστική απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για την οικογένεια Κουτσολιούτσου

Folli Follie: Οριστική απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για την οικογένεια Κουτσολιούτσου

Κλείνουν τα σύνορα της χώρας για την οικογένεια Κουτσολιούτσου και τους λοιπούς κατηγορούμενους για την υπόθεση της Folli Follie. Σημειώνεται πως την Τρίτη, την παραίτησή του από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου (CEO) της Folli Follie υπέβαλε ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος.

Το δικαστικό συμβούλιο, με βούλευμα που εξέδωσε την Τετάρτη, επικύρωσε τη διάταξη επιβολής του συγκεκριμένου περιοριστικού όρου κατά όλων των κατηγορουμένων.

Έτσι, εκτός των μελών της οικογένειας Δημήτρη, Γιώργο και Κατερίνα, στην υπόθεση εμπλέκονται και αντιμετωπίζουν κατηγορίες άλλα έντεκα άτομα. Ο λόγος για υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας. Εις βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απάτη και ξέπλυμα μαύρου χρήματος ενώ έχουν επιβληθεί στους εμπλεκόμενους περιοριστικοί όροι καθότι θεωρούνται ύποπτοι φυγής.

Ωστόσο, οι κατηγορούμενοι παρουσιάστηκαν αυτοπροσώπως  στο δικαστικό συμβούλιο προκειμένου να πείσουν πως δεν προτίθενται να φύγουν από τη χώρα για το εξωτερικό. Στόχος ήταν να διεκδικήσουν την άρση του περιοριστικού όρου της απαγόρευσης εξόδου από την Ελλάδα.

Όμως, οι δικαστές δεν προέβησαν σε άρση του περιοριστικού όρου. Αντίθετα, προχώρησαν σε επικύρωση της απαγόρευσης εξόδου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter