Φωνακλάς στα κανάλια, σιωπηλός στη Βουλή

Φωνακλάς στα κανάλια, σιωπηλός στη Βουλή

Λάβρος στα κανάλια που διαγκωνίζεται με τους άλλους ακροδεξιούς για το ποιος κρατάει ψηλότερα το μπαϊράκι της μισαλλοδοξίας, αλλά… γατάκι στη Βουλή που ψηφίζει ό,τι του λένε γιατί τρέμει τη στιγμή που θα κάνει ένα βήμα από το μαντρί: αυτός ακριβώς είναι ο Θάνος Πλεύρης που θέλει να κλείνει το μάτι στην ακροδεξιά πελατεία του αλλά και να μην τον βάζουν στο μάτι ο Μητσοτάκης και οι συν αυτώ που ορίζουν πώς ακριβώς και πότε σηκώνουν το χεράκι τους οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Οταν βγαίνει στα κανάλια λοιπόν είναι λαλίστατος!

Και «σωστές οι ενστάσεις Σαμαρά στην τροπολογία για τους μετανάστες» και φταίει ο Καιρίδης γιατί «επέλεξε δυστυχώς να καταθέσει μια τροπολογία και να ενημερωθούμε οι βουλευτές της ΝΔ από τα ΜΜΕ» και «δεν συμμερίζομαι την επιχειρηματολογία ούτε του Αδωνη ούτε του Καιρίδη». Αλλά μετά την ώρα της ψηφοφορίας στη Βουλή ψήφισε «ναι» σε ό,τι ζήτησε ο Καιρίδης ταυτιζόμενος με τον Αδωνη με τον οποίο… διαφωνεί! Γιατί ο λαϊκισμός και η κολακεία του ακροατηρίου του έχoυν όρια και τα όρια κάθε τέτοιου «πολιτικού» είναι να μη μείνει άνεργος!

Εχει δώσει δείγμα γραφής από παλιότερα άλλωστε: τότε που άγρια αξημέρωτα στα Εξάρχεια έσπασε τάχα το «άβατο» και γύρισε βίντεο… ψιθυρίζοντας στην άδεια πλατεία με δύο τρεις αγουροξυπνημένους να κάνουν χάζι.

Β.Δελ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter