Φονικό – Ανώγεια: Παραδόθηκε ο γιος του 62χρονου θύματος

Φονικό – Ανώγεια: Παραδόθηκε ο γιος του 62χρονου θύματος

Παραδόθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο γιος του 62χρονου στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου που κατηγορείται για φονική συμπλοκή στα Ανώγεια. Ο νεαρός άντρας πέρασε το κατώφλι του αστυνομικού μεγάρου παρουσία του δικηγόρου του Διονύση Βέρα, πριν τη λήξη του αυτοφώρου. Στο χώρο αυτό κρατείται μέχρι να οδηγηθεί στον Ανακριτή.

Ο γιος του 62χρονου Λευτέρη Καλομοίρη κατηγορείται ότι πυροβόλησε τον άτυχο 30χρονο στη διάρκεια φονικής συμπλοκής στα Ανώγεια. Νωρίτερα ο άτυχος πατέρας του δέχτηκε μια σφαίρα από τον 30χρονο. Από τους πυροβολισμούς υπάρχει ένας ακόμα τραυματίας με ελαφρύ τραύμα στο πόδι που έχει βγει από το νοσοκομείο.

Στο σημείο της φονικής συμπλοκής δεν βρέθηκαν όπλα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες γίνονταν διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην αστυνομία και την οικογένεια για την παράδοση του νεαρού άντρα , που ακολούθησε το μεσημέρι της Κυριακής.

Σε βαρύ κλίμα θα γίνουν οι κηδείες των θυμάτων

Βαρύ είναι το κλίμα στα Ανώγεια μετά το διπλό φονικό και το θάνατο του Λευτέρη Καλομοίρη και του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη. Πρόκειται για δύο οικογένειες που είναι ιδιαίτερα αγαπητές στα Ανώγεια.

Στις 18:00 απόγευμα της Κυριακής αναμένεται να γίνει η κηδεία του 30χρονου στα Ανώγεια και τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι η κηδεία του 63χρονου. Κατά τραγική ειρωνεία όμως ακόμα και οι τάφοι των δύο θυμάτων βρίσκονται δίπλα δίπλα στο κοιμητήριο και με προσοχή εξετάζεται κάθε λεπτομέρεια για να μην υπάρξουν αντιδράσεις.

Βαφτίστηκε μετά το φονικό

Μάλιστα το πρωί της Κυριακής βαφτίστηκε μέσα στο θλιβερό αυτό σκηνικό το παιδί του Γιώργου Ξυλούρη, ακολουθώντας το έθιμο που υπάρχει.

Πηγή: Νέα Κρήτη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter