Ford Big Nugget Concept Campervan

Ford Big Nugget Concept Campervan

Η Ford παρουσίασε το Big Nugget Concept στο Caravan Salon, με το μήκους έξι μέτρων όχημα να έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με τους ειδικούς τροχόσπιτων της εταιρείας Westfalia.

Βασίζεται στην έκδοση Transit με μακρύ μεταξόνιο και ψηλή οροφή, παρέχοντας 13 κ.μ. εσωτερικού χώρου, με ωφέλιμο ύψος εντός αυτού, πάνω από δύο μέτρα.

Το Big Nugget αξιοποιεί πλήρως τον πρόσθετο χώρο με τέσσερις λειτουργικές περιοχές και έτσι τα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού μπορούν να περιστρέφονται για να δημιουργείται ένα ευρύχωρο σαλόνι και τραπεζαρία. Στη μέση υπάρχει ένα ανεξάρτητο μπάνιο με λεκάνη, νιπτήρα και ντους, καθώς και μια κουζίνα με δύο εστίες υγραερίου, νεροχύτης και ψυγείο 70 λίτρων. Στην κρεβατοκάμαρα έχει ενσωματωθεί ένα διπλό κρεβάτι μήκους δύο μέτρων, που είναι διατεταγμένο κατά τον εγκάρσιο άξονα ως προς αυτόν του οχήματος.

Η Ford ερευνά το ενδεχόμενο να κατασκευάσει ένα camper van που θα βασίζεται στο Transit και αυτή τη στιγμή διαθέτει το Nugget σε αρκετές χώρες, όπως είναι οι Αυστρία, Βέλγιο, Ιταλία, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία.

Πηγή: Ford

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter