Ford Fordzilla

Ford Fordzilla

Προκειμένου να ενισχύσει την παρουσία της στον κόσμο του gaming, η Ford θα συγκροτήσει ομάδες με την ονομασία Fordzilla.

Οι ομάδες θα συγκροτηθούν για τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και μία ευρωπαϊκή ομάδα, η οποία θα περιλαμβάνει τους καλύτερους παίκτες από κάθε χώρα. Αυτό, γίνεται στο πλαίσιο της Gamescom.

«Τα όρια μεταξύ πραγματικού και εικονικού κόσμου είναι ασαφή. Το gaming έχει εξελιχθεί σε τάση της εποχής. Κορυφαίοι παίκτες συναγωνίζονται επαγγελματίες οδηγούς αγώνων και πολλές από τις καθημερινές μας δραστηριότητες έχουν δεχτεί πολλές επιρροές από τον κόσμο του gaming, όπως η χρήση των αποκαλούμενων και ως fitness apps, αλλά και η συλλογή πόντων επιβράβευσης για έναν δωρεάν καφέ», δήλωσε ο Άμκο Λέεναρτς, director, Design, Ford Ευρώπης.

Από εκεί και πέρα, η Fordzilla θα μετάσχει και στο βραβευμένο παιχνίδι Forza Motorsport 7. Αξίζει να τονιστεί πως εκατομμύρια άνθρωποι παίζουν παιχνίδια Forza κάθε ημέρα, με το ένα εξ αυτών να επιλέγουν οχήματα Ford.

Πηγή: Ford

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter