Ford: «Plug-in» υβριδικά Van για το Λονδίνο

Ford: «Plug-in» υβριδικά Van για το Λονδίνο

Επιλεγμένες Λονδρέζικες επιχειρήσεις θα δοκιμάσουν plug-in υβριδικά van Ford, που λειτουργούν αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια στο μεγαλύτερο ποσοστό των αστικών διαδρομών, στο πλαίσιο της συμμετοχής της Ford σε project σχεδιασμένο για τη βελτίωση της ποιότητας του ατμοσφαιρικού αέρα.

Η Ford λανσάρει ένα πρόγραμμα πολλών εκατομμυρίων λιρών, με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας του ατμοσφαιρικού αέρα στο Λονδίνο, καθώς επιταχύνει τα σχέδιά της για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, προγραμματίζοντας την κυκλοφορία 13 νέων, παγκοσμίων ηλεκτρικών οχημάτων, την επόμενη πενταετία.

Το project, το οποίο υποστηρίζεται από το φορέα συγκοινωνιών του Λονδίνου (Transport for London), περιλαμβάνει τη δοκιμή για 12 μήνες, 20 νέων plug-in υβριδικών (PHEV) Transit Custom van, που μειώνουν τις εκπομπές ρύπων, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά ηλεκτρική ενέργεια για την κίνησή τους στην πλειοψηφία των δρομολογίων που εκτελούν στην πόλη, όπως διανομές ή εργασίες συντήρησης.

Όπως είναι γνωστό, τα επαγγελματικά οχήματα στο Λονδίνο εκτελούν 280.000 δρομολόγια μία συνήθη εργάσιμη ημέρα, διανύοντας συνολική απόσταση 13 εκατομμυρίων χλμ. Τα Van αντιπροσωπεύουν το 75% των εμπορευματικών μεταφορών, με πάνω από 7.000 οχήματα την ώρα να κινούνται σε ώρες αιχμής, μόνο στο Κεντρικό Λονδίνο.

Η Ford θα προσφέρει 20 PHEV Transit σε μια ευρεία γκάμα εταιριών με επαγγελματικούς στόλους οχημάτων σε όλο τον Λονδίνο, όπως ο στόλος του Transport for London, προκειμένου να διερευνηθεί πώς αυτά τα van μπορούν να συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας του αέρα και ταυτόχρονα να ενισχύουν την παραγωγικότητα των χρηστών σε αστικές συνθήκες – που είναι το πιο απαιτητικό εργασιακό περιβάλλον για τα οχήματα. Το project υποστηρίζεται οικονομικά από το Advanced Propulsion Centre, που είναι χρηματοδοτούμενο από τη Βρετανική Κυβέρνηση.

Η Ford είναι η πρώτη κατασκευάστρια αυτοκινήτων μαζικής παραγωγής που προσφέρει την τεχνολογία PHEV σε αυτό το τμήμα της αγοράς van. Η εξέλιξη ενός δοκιμαστικού στόλου με 20 Transit Custom PHEV έχει υποστηριχτεί με χορήγηση πλέον των £4,7 εκατομμυρίων από το Advanced Propulsion Centre. Τα van σχεδιάζονται και εξελίσσονται στο τεχνικό κέντρο της Ford, στο Dunton της Βρετανίας και στο Prodrive Advanced Technology στο Banbury, U.K., με πρόγραμμα υποστήριξης από την Revolve Technologies.

Η Ford ήταν Νο1 μάρκα στις Ευρωπαϊκές πωλήσεις επαγγελματικών οχημάτων, για δεύτερη συνεχή χρονιά, το 2016. Το Transit Custom PHEV van προγραμματίζεται να λανσαριστεί στην αγορά το 2019, στο πλαίσιο μιας επένδυσης $4,5 δισ. στα ηλεκτρικά οχήματα μέχρι το 2020, καθώς η Ford εξελίσσεται σε μία εταιρεία αυτοκίνησης & μετακίνησης, με ηλεκτρικά και αυτόνομα οχήματα, αλλά και νέες λύσεις μετακίνησης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter