Φωτιά στον Έβρο: Εντοπίστηκε νεκρός στη Λευκίμμη – Εκκενώνονται τα δύο νοσοκομεία της Αλεξανδρούπολης

Φωτιά στον Έβρο: Εντοπίστηκε νεκρός στη Λευκίμμη – Εκκενώνονται τα δύο νοσοκομεία της Αλεξανδρούπολης
Πηγή: twitter/@eevrosgr

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, εντοπίστηκε ένας νεκρός στην περιοχή Λευκίμμη, όπου μαίνεται η φωτιά στον Έβρο. Πιθανότατα πρόκειται για μετανάστη.

Ο άνθρωπος εντοπίστηκε απανθρακωμένος στην περιοχή της Λευκίμμης, από όπου πέρασε η φωτιά που έχει καταστρέψει τα πάντα στο πέρασμά της στον Έβρο ενώ αυτή την ώρα η πυρκαγιά κατακαίει την «καρδιά» του στενού πυρήνα στο δάσος της Δαδιάς, όπου είναι και οι φωλιές των σπάνιων αρπακτικών πουλιών.

Εκκενώνονται τα δύο νοσοκομεία Αλεξανδρούπολης

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 21.40 η εκκένωση του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, την οποία είχε προαναγγείλει ο εκπρόσωπος του Πυροσβεστικού Σώματος Γιάννης Αρτοποιός στην τελευταία επίσημη ενημέρωση.

Η μεταφορά των ασθενών , όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, γίνεται με ασθενοφόρα που έχει διαθέσει το Υπουργείο Υγείας και με την συνδρομή ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονται στην περιοχή για αυτό το σκοπό.

Νέο μήνυμα του 112

Λίγο πριν τις 23:00 δόθηκε εντολή εκκένωσης του οικισμού Παλινοστούντων Παλαγίας.

Νωρίτερα, εκκενώθηκαν προληπτικά τα χωριά Αισύμη, Παλαγία και Κίρκη που βρίσκονται κοντά στην περιοχές που συνεχίζει το καταστροφικό της έργο η φωτιά, αλλά και οι οικισμοί Πυλαίας, Μελίας και Κοίλω. Από τα μεσάνυχτα της Κυριακής εκδηλώθηκαν μόνο στον Έβρο 14 πυρκαγιές, με τις τρεις πυρκαγιές στην Αλεξανδρούπολη να έχουν πάρει διαστάσεις και χαρακτηρίζονται εξαιρετικά δύσκολες.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter