Φωτιά Βαρυμπόμπη – Κάτοικος καταγγέλλει: «Αφημένο στο έλεος του θεού του δάσος – Το φωνάζαμε “αν πιάσει φωτιά θα καούμε”»

Φωτιά Βαρυμπόμπη – Κάτοικος καταγγέλλει: «Αφημένο στο έλεος του θεού του δάσος – Το φωνάζαμε “αν πιάσει φωτιά θα καούμε”»

Η φωτιά στη Βαρυμπόμπη έχει κάψει ήδη σπίτια και καταστήματα τουλάχιστον στην πλατεία της περιοχής. Εκκενώνονται οι Θρακομακεδόνες.

Κάτοικος της περιοχής καταγγέλλει στο documentonews.gr, πως το δάσος ήταν αφημένο στο έλεος του θεού και προσθέτει «Το φωνάζαμε για τη Βαρυμπόμπη ακόμη και την πυροπροστασία πάρα πολύ καιρό πριν. Αν πιάσει φωτιά θα καούμε σαν τα ποντίκια».

Δείτε επίσης: Πύρινη κόλαση στη Βαρυμπόμπη – Καίγονται σπίτια – Εκκενώνονται περιοχές – Καταγγελίες για έλλειψη εναέριων μέσων (Συνεχής ενημέρωση – Photos & Video)

Συγκεκριμένα, ο Γ.Β., κάτοικος Βαρυμπόμπης καταγγέλλει ότι: «Φύγαμε από τους πρώτους, το κακό είναι ότι βλέπαμε τώρα στην πλατεία ότι καιγόταν ένα σπίτι και ένα καφέ από κάτω, το «Καλουμέ». Αυτό το σπίτι ήταν η επόμενη γωνία από το δικό μας. Το θέμα είναι ότι δυστυχώς μία τέτοια περιοχή. Ένας οικισμός μέσα στο πράσινο, μέσα στο δάσος, που θα έπρεπε η πυροσβεστική να είναι ανά 500 μέτρα αλλά δεν υπήρχε τίποτα απολύτως. Ήταν αφημένο στο έλεος του Θεού! Το φωνάζαμε για τη Βαρυμπόμπη ακόμη και την πυροπροστασία πάρα πολύ καιρό πριν. Αν πιάσει φωτιά θα καούμε σαν τα ποντίκια».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter