Φοβερή ατάκα Θανάση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Ντάξει, καλός είναι, κάτι έκανε…» (Video)

Φοβερή ατάκα Θανάση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Ντάξει, καλός είναι, κάτι έκανε…» (Video)
Φωτογραφία: Eurokinissi / fiba.com

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν σαρωτικός στη χθεσινή αναμέτρηση με την Ουκρανία, συμβάλλοντας τα μέγιστα ώστε να έρθει η τέταρτη συνεχόμενη νίκη της Εθνικής στο Eurobasket 2022 (99-79).

Ο «Greek Freak» «έσπασε» το φράγμα των 40 πόντων και του προηγούμενου ατομικού του ρεκόρ (στο ματς με τη Σερβία), τελειώνοντας την αναμέτρηση σημειώνοντας 41 πόντους, με 13/16 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 15/18 βολές, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 λάθη και 1 κλέψιμο σε 27 λεπτά συμμετοχής.

Διαβάστε επίσης: Eurobasket 2022: Οι πιθανοί αντίπαλοι της Εθνικής στα νοκ άουτ – Όλα τα σενάρια

Η εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο «θάμπωσε» τους φίλους του μπάσκετ, με τον αδερφό του, Θανάση Αντετοκούνμπο να σημειώνει μετά το τέλος της αναμέτρησης στην κάμερα της ΕΡΤ με αρκετή δόση χιούμορ, αναφερόμενος στον 27χρονο δις MVP του ΝΒΑ: «ντάξει, καλός είναι, κάτι έκανε». Μία ατάκα που έγινε viral!

«Ξεκινήσαμε καλά, αλλά μετά έβαλαν κάποια τρίποντα και εμείς ήμασταν λίγο βιαστικοί στην επίθεση. Χάναμε με 7 πόντους στο ημίχρονο. Δεν θα σας πω τι είπαμε στο ημίχρονο, είναι μυστικό. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως δείξαμε τι σημαίνει Εθνική ομάδα. Έπαιξαν κάποια παιδιά που δεν είχαν παίξει πολύ και έκαναν αυτό που έπρεπε όλοι για να μπορέσουμε να υπερισχύσουμε στο τέλος», σημείωσε ο 29χρονος φόργουορντ των Μπακς για το παιχνίδι με την Ουκρανία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter