Φουρθιώτης & Τατιάνα: Πόση κατρακύλα μπορούμε ακόμα να αντέξουμε;

Φουρθιώτης & Τατιάνα: Πόση κατρακύλα μπορούμε ακόμα να αντέξουμε;

Ημέρα Τετάρτη, σήμερα, του σωτήριου έτους 2021 και εκεί που αναρωτιέμαι πόση αηδία μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος διαβάζω πως ο υπόδικος για σωρεία κακουργημάτων Μένιος Φουρθιώτης ετοιμάζεται να δώσει συνέντευξη –την πρώτη του, μετά από επτά μήνες, όπως τονίζει, και να μιλήσει για όλα. Πάνω που σκέφτομαι ποιος δημοσιογράφος θα έμπαινε στην διαδικασία να μιλήσει με έναν άνθρωπο που συν τοις άλλοις υπογράφει συμβόλαιο θανάτου κατά δημοσιογράφου παραβιάζοντας παράλληλα τους περιοριστικούς όρους που του έχουν επιβληθεί κατά την αποφυλάκισή του μεταξύ άλλων και την απαγόρευση τηλεοπτικών εμφανίσεων, διαβάζω Τατιάνα Στεφανίδου.

Η γνωστή «πλύστρα» των media, όπως την έχουν χαρακτηρίσει επανειλημμένως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την Πέμπτη θα πάρει συνέντευξη από τον άνθρωπο που έχει δοθεί παραγγελία από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών ώστε, να δώσει εξηγήσεις για την υπόθεση του συμβολαίου θανάτου σε βάρος του Κώστα Βαξεβάνη. Δεν μπορώ να καταλάβω αν η Στεφανίδου τον καλεί στην εκπομπή της για να σηκώσει τα πεσμένα της νούμερα ή ταυτίζεται με τις θέσεις και συμπεριφορές ενός ανθρώπου που έγινε γνωστός ως ο «εθνικός νταβατζής» κι έχει στην πλάτη του κι ένα βαρύ φορτίο από ποινικές δικογραφίες.

Από την άλλη θυμάμαι το διαδικτυακό γκάλοπ που είχε κάνει για την δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου, με σκοπό να διαφημίσει την νέα της εκπομπή στον ΣΚΑΙ, όπου έθετε το ερώτημα «Ο 33χρονος Ζακ Κωστόπουλος, έχασε την ζωή του όταν εισέβαλε σε κοσμηματοπωλείο οπλισμένος με μαχαίρι. Συμφωνείτε με την αντίδραση του κοσμηματοπώλη;». Η χυδαιότητα της απατημένης «δημοσιογράφου» σε απόγνωση συνεχίστηκε με τις αναλύσεις για τον θάνατο του Ιάσονα, όπου λίγο πολύ έριχνε την ευθύνη στον άτυχο δικυκλιστή και όχι στον οδηγό του υπηρεσιακού αυτοκινήτου της Ντόρας Μπακογιάννη.

Η Τατιάνα Στεφανίδου όλα αυτά τα χρόνια κάνει καριέρα καταπατώντας κάθε έννοια δεοντολογίας –  για αυτό κιόλας, το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ στο παρελθόν είχε αποφασίσει την διαγραφή της για αντιδεοντολογική συμπεριφορά –  προβάλλοντας απόψεις που στοχοποιούν τα θύματα διαμορφώνοντας ένα κλίμα τηλεοπτικής ανθρωποφαγίας.

Μετά, τις αποκαλύψεις για το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του Κώστα Βαξεβάνη άρχισε το πρόγραμμα πλύσης για πιο καθαρά λευκά στην σκάφη της μιντιακής μπουγάδας με την Στεφανίδου να σκύβει σηκώνοντας μανίκια και να πέφτει όσο γίνεται και πιο χαμηλά .

Αλήθεια, αναρωτιέμαι πόση ξεφτίλα μπορούμε ακόμα να αντέξουμε;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter