Φραστική επίθεση στον Δώνη: «Η βλακεία είναι ανίκητη»

Φραστική επίθεση στον Δώνη: «Η βλακεία είναι ανίκητη»

Ένα άσχημο περιστατικό έλαβε χώρα στο “AEL FC Arena”, λίγο μετά το φινάλε του αγώνα της ΑΕΛ με τον Παναθηναϊκό για την 21η αγωνιστική, όταν μία μερίδα οπαδών της γηπεδούχου ομάδας που είχε παραμείνει στην κερκίδα πάνω από την είσοδο των αποδυτηρίων, άρχισαν να βρίζουν τον προπονητή των “πράσινων”, Γιώργο Δώνη.

Ο 50χρονος τεχνικός, έκανε εκείνη την ώρα live δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι, όταν άκουσε να βρίζουν με πολύ άσχημο τρόπο μέλη της οικογένειάς του, για να απαντήσει ο ίδιος on camera: «Η βλακεία είναι ανίκητη. Αυτούς εδώ, τους πήρα από τη δεύτερη εθνική και τους έκανα ομάδα, αλλά η βλακεία είναι ανίκητη», είπε ξεσπώντας ο Δώνης, την ώρα που η συγκεκριμένη μερίδα οπαδών συνέχιζε τις βρισιές.

Δευτερόλεπτα νωρίτερα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού είχε κάνει μία πρώτη ανάλυση για το παιχνίδι και τη νίκη της ομάδας του, τονίζοντας: «Είναι σημαντικό ότι για 45 λεπτά ήμασταν εξαιρετική ομάδα. Σχεδόν παίξαμε ολοκληρωτικά. Είχαμε καλή κυκλοφορία, πολύ καλή κίνηση και δημιουργία. Όσο πέρναγε ο χρόνος νομίζω ότι μας βγήκε κούραση. Ήταν φανερό πως δεν είχαμε τη φρεσκάδα από τα συνεχόμενα ματς. Και ο αντίπαλος δημιούργησε καλές φάσεις. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν μέτριοι, αλλά βγάλαμε αυτά τα ματς, με καλές εμφανίσεις και καλά αποτελέσματα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter