Φρίκη: Δεν έχουν τέλος οι κακοποιήσεις ανηλίκων – 55χρονος ασελγούσε στα ίδια του τα παιδιά

Φρίκη: Δεν έχουν τέλος οι κακοποιήσεις ανηλίκων – 55χρονος ασελγούσε στα ίδια του τα παιδιά

Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης που ζουν ανήλικα παιδιά – θύματα σεξουαλικών κακοποιήσεων και μαστροπείας.

Μετά την τελευταία συγκλονιστική υπόθεση βιασμού και μαστροπείας 14χρονης στο Ρέθυμνο, και τις δύο υποθέσεις μαστροπείας στον Κολωνό, της 12χρονης και των κοριτσιών που εξέδιδαν η 31χρονη Λορέλα και ο 34χρονος από την Εκάλη, έρχονται να προστεθούν στη μακρά λίστα των κακοποιήσεων ακόμη δύο, στην ευρύτερη περιοχή του νομού Αττικής, καθώς ήρθε στο φως ο εφιάλτης που έζησαν τρία κορίτσια, οι δύο στα χέρια του πατέρα τους και η άλλη του συντρόφου της μητέρας της.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, συνελήφθη ένας 54χρονος με καταγωγή από τις Φιλιππίνες ο οποίος κακοποιούσε την 6χρονη κόρη της συντρόφου του κατ’ εξακολούθηση, και ένας 55χρονος που κακοποιούσε τις κόρες του για πέντε χρόνια.

Ο πρώτος, συνελήφθη στο πλαίσιο ελέγχου το μεσημέρι της Δευτέρας, διωκόμενος με ένταλμα για κατάχρηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα και οδηγήθηκε στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Είχε προηγηθεί το Νοέμβριο του 2023 καταγγελία σύμφωνα με την οποία ο 54χρονος σε μη επακριβώς προσδιορισθέντα χρόνο κατά το χρονικό διάστημα από το 2016 έως το Σεπτέμβριο του 2022 προέβη στις ανωτέρω πράξεις σε βάρος ανήλικης.

Ο 55χρονος, συνελήφθη, το μεσημέρι της Τρίτης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, που διώκονταν με ένταλμα για απόπειρα βιασμού κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου συμπληρώσαντος τα 14 έτη και μη συμπληρώσαντος, τελεσθείσα από οικείο, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργήθηκε από την ανωτέρω υπηρεσία κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, προέκυψε ότι ο 55χρονος διέπραξε τα ανωτέρω αδικήματα σε βάρος δύο ανήλικων συγγενικών του προσώπων κατά το χρονικό διάστημα από το έτος 2014 έως το 2019.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Τμήμα Εκτελέσεων Αποφάσεων και Βουλευμάτων της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Διαβάστε επίσης:

Κολωνός: Και νέα πρόσωπα αναγνώρισε ως βιαστές της η 12χρονη – Ανοίγει ο «κύκλος» των εμπλεκόμενων

Ρέθυμνο: Εφιάλτης χωρίς τέλος για την 14χρονη – «Δε θέλει να μου μιλήσει, ντρέπεται», λέει η μητέρα της

Κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων στον Κολωνό: Στη φυλακή η «Λορέλα» και ο 34χρονος από την Εκάλη

Κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων στον Κολωνό: Μητέρες αποκαλύπτουν πώς έσωσαν τα κορίτσια τους

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter