Κολωνός: Και νέα πρόσωπα αναγνώρισε ως βιαστές της η 12χρονη – Ανοίγει ο «κύκλος» των εμπλεκόμενων

Κολωνός: Και νέα πρόσωπα αναγνώρισε ως βιαστές της η 12χρονη – Ανοίγει ο «κύκλος» των εμπλεκόμενων

Νέες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό η οποία το 2022 έπεσε κατ’ επανάληψη θύμα βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης. Την ώρα που η δίκη με 26 κατηγορούμενος είναι σε εξέλιξη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, οι αστυνομικές αρχές έχουν θέσει στο στόχαστρό τους νέα πρόσωπα, οι οποίοι φέρονται να βίασαν το κοριτσάκι. Σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr, τα πρόσωπα αυτά αναγνώρισε η 12χρονη σε μία σειρά από καταθέσεις που έδωσε ενώπιον τον αστυνομικών με τελευταία, την 8η κατά σειρά, στις 27 Ιανουαρίου.

Πρόκειται για ενήλικους άνδρες οι οποίοι πλήρωσαν ως «πελάτες» και προέβησαν σε γενετήσιες πράξεις με το κοριτσάκι, όπως και οι 23 από τους 26 συνολικά κατηγορούμενους μέχρι τώρα στην υπόθεση.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr οι βιασμοί φέρονται να έγιναν είτε στην ευρύτερη περιοχή του Κολωνού είτε σε οίκο ανοχής στο Βοτανικό. Πρόκειται για τον ίδιο οίκο ανοχής, που όπως έχει υποστηρίξει σε κατάθεσή της η 12χρονη την πήγαινε ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση Ηλίας Μίχος.

Να σημειωθεί ότι για την υπόθεση της 12χρονης βρίσκεται σε εξέλιξη ανάκριση για δεύτερη δικογραφία που σχηματίστηκε, καθώς είχε γίνει διαχωρισμός των υποθέσεων με κριτήριο και πάλι τα όρια προσωρινής κράτησης των εμπλεκομένων.

Δικηγόρος Ψαράκη: «Βασανίζεται από όσα βίωσε στα χέρια των κακοποιητών της»

Την ίδια ώρα η δίκη συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, η οποία διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών μετά από αίτημα των δικηγόρων της 12χρονης για την προστασία του παιδιού.

Βασικός κατηγορούμενος είναι 55χρονος πρωταγωνιστής της υπόθεσης, Ηλίας Μίχος ο οποίος είναι αντιμέτωπος με κακουργηματικές κατηγορίες για πράξεις άγριας σεξουαλικής βίας, διακεκριμένης μαστροπείας σε βάρος ανηλίκου και προμήθειας κατοχής και διανομής υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Δείτε επίσης: Κολωνός – αποκλειστικό: Πάνω από 70 προφίλ είχε φτιάξει ο 53χρονος μαστροπός – Σύστηνε ως 16χρονη την ανήλικη

Ο Ηλίας Μίχος διατηρούσε το προφίλ του ευυπολήπτου οικογενειάρχη της διπλανής πόρτας. Στα social media αναρτούσε φωτογραφίες με ιερείς και πολιτικά πρόσωπα από τη ΝΔ προβάλλοντας το «πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια». Χαρακτηριστικά είναι τα βίντεο με τον ίδιο σε εκδηλώσεις στελεχών της ΝΔ, όπως ο Θάνος Πλεύρης, ο απερχόμενος Περιφερειάρχης. Γιώργος Πατούλης, ή ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Όπως και βίντεο με τον ίδιο να εμφανίζεται κρατώντας το Σταυρό να βγαίνει έξω από Εκκλησία. Πίσω από το «ευυπολήπτου» προφίλ ωστόσο, κρυβόταν η αρρωστημένη του δράση που ξεπερνούσε κάθε φαντασία.

Δείτε επίσης: Με το σταυρό στο χέρι ο 53χρονος μαστροπός: Επίτροπος σε Εκκλησία στο Λόφο Σκουζέ (Video)

Κολωνός: Ένταση στη δίκη για τη δυσώδη υπόθεση – Η 12χρονη «θέλει να τιμωρηθούν όλοι» υποστηρίζει η δικηγόρος της (Video)

Σε δήλωσή της μια εκ των τριών συνηγόρων υποστήριξης της κατηγορίας, η δικηγόρος Αγγελική Ψαράκη υπογραμμίζει:

«Βρισκόμαστε στο στάδιο της ακροαματικής διαδικασίας. Έχουν ήδη καταθέσει οι μάρτυρες του κατηγορητηρίου και ξεκίνησαν τα αναγνωστέα έγγραφα της δικογραφίας, με πρώτες τις καταθέσεις της ανήλικης. Πρόκειται για μια υπόθεση η οποία έχει σοκάρει την κοινή γνώμη. Εμείς ως συνήγοροι υποστήριξης της κατηγορίας, η κα Ασπασία Ταραχοπούλου, ο κ. Δημήτρης Πρεβενιός και εγώ προσπαθούμε να διαφυλάξουμε και να προασπίσουμε τα δικαιώματα του παιδιού αυτού το οποίο ακόμη και σήμερα βασανίζεται από τις εφιαλτικές καταστάσεις που έζησε στα χέρια των κακοποιητών της».

Δείτε επίσης: Κολωνός: Διασυνδέσεις και με την κυβέρνηση Σαμαρά ο 53χρονος μαστροπός – Τα επίμαχα έγγραφα

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter