Φρίκη με γυναικοκτονία στην Ιταλία: Σκότωσε με σφυρί και μπαστούνι του μπέιζμπολ την πρώην σύντροφό του

Φρίκη με γυναικοκτονία στην Ιταλία: Σκότωσε με σφυρί και μπαστούνι του μπέιζμπολ την πρώην σύντροφό του
Πηγή: koutipandoras.gr

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί άλλη μια υπόθεση άγριας γυναικοκτονίας που έλαβε χώρα στη Μπολόνια της Ιταλίας στις 24 Αυγούστου: Ιταλός ποδοσφαιριστής 27 ετών σκότωσε με σφυρί την 56χρονη πρώην σύντροφό του.

Ειδικότερα, η 56χρονη Αλεσάντρα Ματεούτσι, βρήκε τραγικό θάνατο όταν χτυπήθηκε μέχρι θανάτου με σφυρί και άλλα αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένου ενός μπαστουνιού του μπέιζμπολ, από τον 27χρονο πρώην σύντροφό της Τζιοβάνι Παντοβάνι, ποδοσφαιριστή. Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη στη Μπολόνια.

Η υπόθεση, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Ansa, έχει προκαλέσει επικρίσεις στη χώρα σχετικά με τα μέτρα για την προστασία των γυναικών από τη βία και την ελλιπή αντίδραση από την αστυνομία.

Η γυναίκα είχε καταγγείλει τον ποδοσφαιριστή αρκετές φορές στην αστυνομία και η τελευταία φορά ήταν στα τέλη Ιουλίου για καταδίωξη.

Ο Παντοβάνι έχει συλληφθεί για την άγρια δολοφονία της Ματεούτσι. Η γυναικοκτονία έλαβε χώρα στην αυλή του σπιτιού της στο via dell’Arcoveggio.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το ΑNSA το θύμα είχε ακόμη τις αισθήσεις της όταν έφτασε το ασθενοφόρο, αλλά πέθανε στο νοσοκομείο από σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter