Φρίκη στα Μέγαρα – Κακοποίησαν σκύλο με μεταλλική ράβδο

Φρίκη στα Μέγαρα – Κακοποίησαν σκύλο με μεταλλική ράβδο
Πηγή φωτογραφίας: Pixabay

Νέα φρικιαστική υπόθεση που αφορά άγρια κακοποίηση και θανάτωση σκύλου, σημειώθηκε στα Μέγαρα.

Κάτοικος της περιοχής κατήγγειλε ότι εντόπισε το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης νεκρό και άγρια κακοποιημένο ένα αδέσποτο σκυλί. Δίπλα του βρισκόταν μία μεταλλική ράβδος.

«Κατά την νεκροψία διαπίστωσε ότι, το τετράποδο έφερε μία οπή διαμέτρου δύο (2) εκατοστών περίπου στην δεξιά περινεϊκή χώρα, η οποία ήταν αβαθής με μέγιστο βάθος τα τρία (3) εκατοστά περίπου και αιμάτωμα του δεξιού επιπεφυκότα. Εσωτερικά από την ακτινογραφία προέκυψε κάταγμα πυέλου και διαπιστώνετε ένα βλήμα από αεροβόλο όπλο χωρίς όμως να υπάρχει τραύμα εισόδου», σημειώνεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Στις 24/01/2024 και περί ώρα 12:30, η Χριστίνα Σχισμένου, ανηύρε θανατωμένο αδέσποτο τετράποδο (σκύλο), ράτσας ποιμενικός, το οποίο δεν έφερε ηλεκτρονική σήμανση και έφερε τραύμα στο μηρό του πίσω δεξιού ποδιού του και πλησίον αυτού μία μεταλλική βέργα, η οποία παρελήφθη από όχημα της Άμεσης Δράσης (Β9-1) και παραδόθηκε στο Α.Τ. Μεγαρέων.

»Ενημερώθηκε η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Μεγάρων, η οποία μετέφερε το τετράποδο απογευματινές ώρες της 24/01/2024 στον κτηνίατρο, όπου κατά την νεκροψία διαπίστωσε ότι, το τετράποδο έφερε μία οπή διαμέτρου δύο (2) εκατοστών περίπου στην δεξιά περινεϊκή χώρα, η οποία ήταν αβαθής με μέγιστο βάθος τα τρία (3) εκατοστά περίπου και αιμάτωμα του δεξιού επιπεφυκότα. Εσωτερικά από την ακτινογραφία προέκυψε κάταγμα πυέλου και διαπιστώνετε ένα βλήμα από αεροβόλο όπλο χωρίς όμως να υπάρχει τραύμα εισόδου.

Εν συνεχεία το τετράποδο μεταφέρθηκε στο Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων (ΔΙΚΕΠΑΖ) προκειμένου να πραγματοποιηθεί αποτέφρωσή του».

Διαβάστε επίσης: Φρίκη στα Γρεβενά: Τι λέει ο ιδιοκτήτης του στάβλου που βρέθηκαν τεμαχισμένα τα άλογα (Video)

Φρίκη στην Πάτρα: Αλεπού βρέθηκε κρεμασμένη και φιμωμένη – Εικόνα σοκ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter