Φρίκη στην Αθήνα: Πατέρας βίαζε την ανήλικη κόρη του επί 5 χρόνια και ξυλοκοπούσε τη γυναίκα του

Φρίκη στην Αθήνα: Πατέρας βίαζε την ανήλικη κόρη του επί 5 χρόνια και ξυλοκοπούσε τη γυναίκα του

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί μια νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης από τον ίδιο της τον πατέρα, καθώς πατέρας τεσσάρων παιδιών, βίαζε τη 12χρονη κόρη του από τα 7 της χρόνια και «έσπαγε στο ξύλο» τακτικά  τη γυναίκα του.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η γυναίκα από τη Γεωργία κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας στο κέντρο της Αθήνας την επίθεση που δέχτηκε από τον 40χρονο σύζυγό της με καταγωγή από το Μπανγκλαντές. Τότε η 12χρονη κόρη της, της εκμυστηρεύτηκε πως την κακοποιούσε σεξουαλικά από την ηλικία των 7 ετών.

Σε κατάσταση σοκ η μητέρα ενημέρωσε τις αρχές και το κορίτσι εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο της υποδιεύθυνσης προστασίας ανηλίκων. Εκεί φαίνεται ότι αποκάλυψε πως ο εφιάλτης που ζούσε, είχε ξεκινήσει 5 χρόνια πριν, όταν ήταν μόλις 7 ετών. Μετά τις περιγραφές της 12χρονης ο 40χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Μάλιστα πάρα το γεγονός ότι του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι λόγω του περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας, ο άνδρας είχε επιχειρήσει να προσεγγίσει το κορίτσι.

Ο 40χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα και την Τρίτη θα περάσει το κατώφλι του ανακριτή.

 

Πηγή: koutipandoras.gr

Διαβάστε επίσης:

Βιασμός 22χρονης στη Χαλκιδική: Ανατροπή με το DNA που έδειξε ότι δεν είναι βιαστής ο πρώτος ύποπτος – Αναζητείται βοσκός

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter