«Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ» αλλά το ΚΙΝΑΛ συρρικνώνεται

«Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ» αλλά το ΚΙΝΑΛ συρρικνώνεται

Παραπατάει συνεχώς το ΚΙΝΑΛ υπό την καθοδήγηση του αγνώριστου ΠΑΣΟΚ που δυστυχώς εκφράζει η Φώφη Γεννηματά (και όχι μόνον).

Παραμένει άγνωστο αν πρόκειται για αστοχίες, για εμμονή ή απλά για πολύ κακή πολιτική ανάλυση. Το πιθανότερο βέβαια είναι να πρόκειται για καθαρή και σταθερή πολιτική γραμμή μιας αλλοιωμένης «σοσιαλδημοκρατίας». 

Η αντιμετώπιση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά του υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα για το νέο πτωχευτικό κώδικα, δεν ξάφνιασε μόνον την κυβέρνηση αλλά και το ΚΙΝΑΛ που αντί να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των πολλών για τις πρώτες κατοικίες, έρχεται σαν άλλο ένα δεκανίκι στην κυβέρνηση.

Και τι δεν είδε το ΚΙΝΑΛ από χθες με δηλώσεις του Ανδρέα Λοβέρδου, της Φώφης Γεννηματά αλλά τώρα και του εκπροσώπου Τύπου του κινήματος Παύλου Χρηστίδη.

«Ο κ. Τσίπρας απαλλάσσει τον κ. Μητσοτάκη από τις ευθύνες του για όλα τα φλέγοντα ζητήματα. Από την διαχείριση της πανδημίας έως την εξωτερική πολιτική. Ούτε συνεννοημένοι να ήταν», είπε ο κ. Χρηστίδης.

Δηλαδή όλες οι προτάσεις μομφής που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ (κλπ) μετά την μεταπολίτευση ήταν… απαλλαγή ευθυνών!

Τότε γιατί η κυρία Γεννηματά δεν σήκωνε το τηλέφωνο να πάρει τον Αλέξη Τσίπρα και να του πει να καταθέσουν πρόταση μομφής;

Λέμε τώρα…

«Χαρίζει πρόσκαιρη συσπείρωση στη ΝΔ, η οποία φαίνεται να έχει εσωτερικά προβλήματα για την διαχείριση των εθνικών θεμάτων», είπε επίσης.

Μάλλον ρίχνει ευθύνες και δεν το αφήνει να περάσει στο ντούκου από τα προσφιλή στην κυβέρνηση ΜΜΕ.

Με απλά λόγια ξεσκεπάζει τον εμπαιγμό του λαού από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας-Κυριάκου Μητσοτάκη με την οποία η Φώφη Γεννηματά ήθελε και να… συμπεθεριάσει (την πρόλαβαν πολλά πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ).

Εξάλλου μια από τις χθεσινές κορώνες της Φώφης Γεννηματά ήταν «Επιβεβαιώνεται ότι ο κ. Τσίπρας είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός χορηγός του κ. Μητσοτάκη και της δεξιάς».

Να μας συγχωρείτε κυρία Γεννηματά που και εσείς αιφνιδιαστήκατε χθες που ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ σας άλλαξε την ατζέντα και ξεσκεπάζει τις συμπαιγνίες μεταξύ κυβέρνησης, επιχειρηματιών, τραπεζών και ξένων κέντρων…

Το πρόβλημα είναι δικό σας…

Καταδικό σας!  

Διαβάστε επίσης: Αιφνιδιάστηκε η κυβέρνηση από την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter