Φθάνει το απόγευμα ο Γιασίν Μπενζιά για τον Ολυμπιακό

Φθάνει το απόγευμα ο Γιασίν Μπενζιά για τον Ολυμπιακό

Στις 17.10 σήμερα το απόγευμα (29/8) με την πτήση AF 1432 της Αir France φθάνει στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από το Παρίσι, ο Αλγερινός μέσος Γιασίν Μπενζιά, ο οποίος έρχεται στον Πειραιά για να υπογράψει τον μονοετή δανεισμό του από τη γαλλική Λιλ στον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν χθες σε οριστική συμφωνία με τη Λιλ για την απόκτηση του με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο κι έτσι ο παίκτης έρχεται το απόγευμα στον Πειραιά να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο 25χρονος Μπενζιά από τη μέρα που έμαθε ότι ενδιαφέρεται για αυτόν ο Ολυμπιακός, επικοινώνησε με δύο γνωστούς του που αγωνίζονται ήδη στους Πειραιώτες, τους Ματιέ Βαλμπουενά και Χιλάλ Σουντανί για τις συνθήκες που θα βρει στον Πειραιά. Με τον δεύτερο είναι συμπαίκτες στην Εθνική Αλγερίας, με τον πρώτο ήταν πέρσι συμπαίκτες στην Φενέρμπαχτσε, όπου είχε 22 συμμετοχές με τρεις ασίστ.

Ο Μπενζιά γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 1994 στη Γαλλία και είναι γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών της Λιόν. Το 2015 πωλήθηκε στη Λιλ αντί 1.000.000 ευρώ η οποία πέρσι τον παραχώρησε δανεικό στην Φενέρ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter