«Φωτιά» ο Πολάκης κατά της κυβέρνησης: Προσέξτε καλά μην ανοίξετε καμιά συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο (Video)

«Φωτιά» ο Πολάκης κατά της κυβέρνησης: Προσέξτε καλά μην ανοίξετε καμιά συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο (Video)

Σκληρή επίθεση προς την κυβέρνηση έκανε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης καταγγέλλοντας παράλληλα τα Μέσα Ενημέρωσης που ελέγχονται από την κυβέρνηση.  

Αναφέρθηκε αρχικά σε γεγονότα που έγιναν την Πέμπτη που -όπως είπε- «έχουν θαφτεί από τα αγαπημένα μου κανάλια της διαπλοκής, από τα ΜΜΕ όπου ελέγχει ο μηχανισμός σας», και επεξήγησε.

Όπως είπε, μεταξύ άλλων ήταν (σ.σ. την Πέμπτη) η δίκη της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα για την απευθείας ανάθεση του e-health forum το 2014. Και πρόσθεσε πως αναρωτήθηκε: «Είδα τον Άδωνι να μη με ξανοίγει και κοιτάζει όλο ευθεία» (σ.σ. να μην με κοιτάζει, να με αποφεύγει). 

«Εμείς κρατήσαμε μία στάση ευθύνης, δεν σας μοιάσαμε. Πέρυσι, με 39 νεκρούς από τη γρίπη, μας σκίσατε με τα ΜΜΕ και τα βοθροκάναλά σας. Φέτος έχουν φτάσει 72 οι νεκροί…κουβέντα. Κουβέντα! Είναι Πέμπτη και Τετάρτη. Φαντάζεστε να ήμουν εγώ κι ο Ξανθός υπουργοί υγείας και να έβγαινε το ΚΕΕΛΠΝΟ, ο ΕΟΔΥ, στην τηλεφωνική του γραμμή και να απαντάει σε πολίτες ότι η μετάληψη και η θεία κοινωνία δεν μεταδίδει τον κορονοϊό; Σε ποια μεσαιωνική εποχή έχουμε ξαναγυρίσει;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης λέγοντας απευθυνόμενος προς τα κυβερνητικά έδρανα «για σοβαρευτείτε λίγο με την αντιμετώπιση, δεν είναι επικοινωνία τα πράγματα, το υγειονομικό είναι πολύ σοβαρό ζήτημα για να το διαχειρίζονται επικοινωνιολόγοι».

«Σήμερα ο Νίκος Παππάς σας ξεφτίλισε (στην Προανακριτική). Στήσατε μια ιστορία η ακροδεξιά πτέρυγα υπό τον κ. Σαμαρά και κ. Γεωργιάδη με όργανα τον Πλεύρη και τον Μαρκόπουλο ότι η υπόθεση Novartis που όλος ο πλανήτης μιλάει ότι είναι σκάνδαλο, και ήδη αρχίζουν και πέφτουν οι πρώτες καμπάνες στη Novartis και στις θυγατρικές της για τη χειραγώγηση των τιμών, και εδώ στην Ελλάδα είναι σκευωρία!»

Ο πρώην αν.Υπουργός Υγείας αναφέρθηκε όμως και στις εξελίξεις στο προσφυγικό και γυρίζοντας προς τον προεδρεύοντα Χαράλαμπο Αθανασίου του είπε «ούτε παραγγελιά να σας είχα»!

«Την προηγούμενη εβδομάδα με μία στρατοκρατική επιχείρηση πήγατε να επιβάλετε αυτά που προεκλογικά λέγατε ότι δεν θα γίνουν, αφού θα εξαφανίζατε τους πρόσφυγες, τα κλειστά κέντρα κράτησης. Όταν οι συντοπίτες σας διώξανε τα ΜΑΤ από κει δεν σας είδα πουθενά, ήσασταν εξαφανισμένος, σας είδα όμως, και είναι ντροπή αυτό γιατί είστε και αντιπρόεδρος της Βουλής να πηγαίνετε με αυτές τις ακροδεξιές ομάδες της κόκκινης προβιάς του παρελθόντος που αρχίσαν να δέρνουν ΜΚΟ, δημοσιογράφους, να κλείνουν το δρόμο για τη Μόρια. Είχατε πάει εκεί μου είπαν, με περιπολικά μπροστά. Πάτε να γυρίσετε τη χλαπάτσα που φάγατε πριν μια βδομάδα καλλιεργώντας εθνικιστική υστερία και ακροδεξιά ρατσιστική λογική;»

Ο Παύλος Πολάκης έκλεισε την ομιλία του με μία αυστηρή προειδοποίηση προς την κυβέρνηση:

«Προσέξτε καλά, μην ανοίξετε το δρόμο, με κάποιο επεισόδιο ή με κάποια προβοκάτσια για πιθανές συνεκμεταλλεύσεις, αυτό που είναι ο απώτερος στόχος του Ερντογάν, των φυσικών κοιτασμάτων του αερίου στην Ανατολική Μεσόγειο. Θα είστε υπόλογοι απέναντι στην ιστορία».

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2529177070659092&id=100007004708966

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter