Γ. Γιοκαρίνης: Αθωώθηκε στο δικαστήριο – «Παρεξήγηση» δήλωσε η σύζυγός του

Γ. Γιοκαρίνης: Αθωώθηκε στο δικαστήριο – «Παρεξήγηση» δήλωσε η σύζυγός του
EUROKINISSI

Αθώος κηρύχθηκε στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο ο Γιάννης Γιοκαρίνης καθώς η σύζυγός του στο δικαστήριο ανακάλεσε τα περί ενδοοικογενειακής βίας.

«Από μια χαζομάρα ξεκίνησε όλο αυτό, υπήρχε ένα ξέσπασμα για ένα τραπέζι. Ούτε από λαιμό με έπιασε, ούτε τίποτα. Παλαιότερα είχε εξάρτηση που μπορεί να ανακαλέσει η μνήμη συγκεκριμένη κατάσταση και να την αναβιώσει. Ήταν σα να ήταν μεθυσμένος χωρίς να έχει πιει. Απλά φοβήθηκα και κάλεσα την αστυνομία για να του κάνει σύσταση. Φοβήθηκα τα χειρότερα. Δεν απείλησε ότι θα με σκοτώσει», κατέθεσε στη μαρτυρία της.

Η 46χρονη παραδέχτηκε βέβαια ότι ανάλογα περιστατικά έχουν συμβεί στο παρελθόν όταν ο Γιάννης Γιοκαρίνης είχε πιει. «Υπήρξαν φορές στο παρελθόν, όταν είχε θέμα με το ποτό, που με είχε χτυπήσει. Τώρα ένιωσα μόνο ότι θέλει να το παίξει νταής» είπε στο δικαστήριο.

«Ήταν ένας εκνευρισμός. Δεν είχα πρόθεση και σκοπό να χτυπήσω κανέναν. Ήταν εκνευρισμός που έφερε εκνευρισμό. Έχω πολλά χρόνια να πιω, το πάλεψα 15 χρόνια, 4 χρόνια είμαι εντελώς καθαρός» είπε ο κ. Γιοκαρίνης που απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη μετά από καταγγελία της συζύγου του και βρέθηκε στην Ευελπίδων προκειμένου να δικαστεί για τα πλημμελήματα της απειλής και της απόπειρας σωματικής βλάβης, με βάση το νόμο για την ενδοοικογενειακή βία.

Διαβάστε επίσης:

Άγιοι Ανάργυροι: Και δεύτερη αστυνομικός του ΑΤ εμπλέκεται στο κύκλωμα με τα πλαστά πιστοποιητικά

Ηράκλειο: Με ομαδική παραίτηση απειλούν οι χειρουργοί του Βενιζέλειου – Καλούν τον Εισαγγελέα

Έγκλημα Τέμπη: Συγγενείς θυμάτων παρέδωσαν στοιχεία στον Ειδικό Εφέτη Ανακριτή (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter