Γαλάζια «τζιχάντ» κατά Παυλόπουλου-Ιερώνυμου – Την Κυριακή στο Documento (Video)

Γαλάζια «τζιχάντ» κατά Παυλόπουλου-Ιερώνυμου – Την Κυριακή στο Documento (Video)

Γαλάζια «τζιχάντ» κατά Παυλόπουλου – Ιερώνυμου. Πολιτικό σχέδιο κατά του προέδρου της Δημοκρατίας και του Αρχιεπισκόπου από Μητσοτάκη – Σαμαρά.

Μητσοτάκης-Σαμαράς κατά Παυλόπουλου και Ιερώνυμου

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τη στρατηγική επιλογή των Μητσοτάκη – Σαμαρά να επιτεθούν στον πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Αρχιεπίσκοπο, στο Documento που κυκλοφορεί την Κυριακή.

Το πολιτικό σχέδιο, η οργή των καραμανλικών και η αγαστή συνεργασία με το ΚΙΝΑΛ της Φώφης Γεννηματά.

Όταν το ράσο γίνεται Σημαία Ευκαιρίας

  • Οι έξι σκληροπυρηνικοί ιεράρχες που αντιδρούν στη συμφωνία εκκλησίας – πολιτείας και τι οφέλη αναμένουν. Αναλυτικό ρεπορτάζ στο Documento που κυκλοφορεί την Κυριακή.
  • Το παρελθόν των ιεραρχών που αντιδρούν και μέσω της στάσης τους εξυπηρετούν τα συμφέροντα του ακραίου αντιπολιτευτικού πολιτικού λόγου.

Ο μυστηριώδης τραπεζίτης του μαύρου χρήματος της Siemens

  • Αναλυτικό ρεπορτάζ και όλο το παρασκήνιο για τον υπόδικο για τα σκάνδαλα της Siemens και των εξοπλιστικών, Ζαν-Κλοντ Οσβαλντ που έκοψε το βραχιολάκι, αποκαλύπτει το Documento που κυκλοφορεί την Κυριακή.
  • Ο ρόλος του Γαλλοελβετού τραπεζίτη και το σύστημα για τα μαύρα ταμεία της Siemens και τις μίζες στα εξοπλιστικά.
  • Πώς επιχειρηματίες και πολιτικοί συναντούσαν την ομάδα Οσβαλντ σε πολυτελή ξενοδοχεία και παρέδιδαν βαλίτσες με χρηματικά ποσά και αυτή τα «εξαφάνιζε» μέσα από ένα πολυδαίδαλο σύστημα offshore στο εξωτερικό.

Και αυτή την Κυριακή υπάρχει το Documento…

Δείτε το βίντεο:

Στο Docville που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento: Η Αθήνα των χαμάμ και των τζαμιών 

  • Ο ηθοποιός Στέλιος Μάινας με αφορμή το πολυβραβευμένο «Δείπνο» του Χέρμαν Κοχ που ανεβαίνει στο Σύγχρονο Θέατρο μιλά με την Ηλέκτρα Ζαργάνη για την ατομική ηθική, την ψεύτικη ευμάρεια και την πολιτική πραγματικότητα.
  • Ενας θρυλικός ντράμερ της τζαζ, ο E.J. Strickland έρχεται στην Αθήνα για ένα τετραήμερο μουσικής μέθεξης στο Half Note Jazz Club και η Αφροδίτη Ερμίδη βρίσκει την ευκαιρία να τον συναντήσει και να κουβεντιάσει μαζί του.
  • Ο μουσικός Βασίλης Σκουλάς μιλάει στην Εμυ Ντούρου για την λύρα, την ζωή των καλλιτεχνών, την κρητική μουσική και φυσικά για τα αγαπημένα του Ανώγεια.

Στο HOTDOC HISTORY που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento: Οι πρόδρομοι της Αριστεράς στην Ελλάδα. Οι «ουτοπιστές» που έγραψαν Ιστορία, 

Τι γνωρίζουμε για τους «Αριστερούς πολιτικούς προγόνους» των δύο περασμένων αιώνων;

Τι ξέρουν, φίλοι και αντίπαλοι, για τα ανήσυχα πνεύματα αφοσιωμένων, μαχητικών – κάποτε και φανατικών – ανθρώπων που πρωτοστάτησαν στην εισαγωγή ρηξικέλευθων απόψεων οι οποίες στην αρχή φάνηκαν ανεφάρμοστες και πολεμήθηκαν σαν καταστροφικές από την …άλλη πλευρά (βλέπε 8ωρο, διανομή τσιφλικιών, ψήφος γυναικών, πολιτικά δικαιώματα κ.α.); Για να έχουν αναδειχθεί σήμερα σε κοινό τόπο της ζωής όλων μας. Μια εφαρμοσμένη «ουτοπία»…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter