Γαλάζιο… «no politica» από τη θύρα 7 με «άρωμα» Μαρινάκη (Photos)

Γαλάζιο… «no politica» από τη θύρα 7 με «άρωμα» Μαρινάκη (Photos)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως φαίνεται επιστρατεύει όλες του τις δυνάμεις προκειμένου να ασκήσει αντικυβερνητική πολιτική. Πέρα από τα Μέσα τα οποία διαθέτει – τα οποία δεν είναι και λίγα – φροντίζει ανελλιπώς, εκμεταλλευόμενος την τραγωδία στην Ανατολική Αττική να λειτουργεί ως… ακραία αντιπολίτευση. 

Αυτή τη φορά, πέρα από τα εκατοντάδες άρθρα επίρριψης ευθυνών και μόνιμου αιτήματος παραίτησης της κυβέρνησης, «έβαλε στο παιχνίδι» και τους γνωστούς «No politica» οπαδούς της θύρας 7 του Ολυμπιακού, του οποίου – τι σύμπτωση – είναι ιδιοκτήτης!

Ακολουθώντας λοιπόν το παράδειγμα του ΠΑΟΚ, που έσπευσε μόλις μία ημέρα μετά την τραγωδία, να αναρτήσει κατάπτυστο πανό στο γήπεδο της Τούμπας το οποίο έγραφε «Σκοτώσατε τον κόσμο στην Ραφήνα – Πουλήσατε την Μακεδονία για το χρήμα», ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιχειρεί να επηρεάσει μέσω των δικών του οργανωμένων οπαδών, με πανό το οποίο έγραφε : «Μάνδρα: Πνιγήκαμε στη στεριά, Μάτι: Καήκαμε στη θάλασσα, ούτε ένα συγγνώμη, ούτε μια παραίτηση, συλλυπητήρια. Θύρα 7»

Έτσι λοιπόν εκμεταλλευόμενος δύο τραγικές καταστροφές που συνέβησαν στη χώρα βάζοντας στο παιχνίδι, τους, κατά τ’άλλα τόσα χρόνια, «No Politica», οργανωμένους ολυμπιακούς – οι οποίοι φυσικά μόνο απολιτίκ δεν είναι – δουλεύει υπογείως αλλά πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται) για ακόμα μία φορά υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας.

Φυσικά για το πανό, ενημερωθήκαμε από… Τα Νέα, επίσης ιδιοκτησίας του…

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως η πολιτική… δραστηριότητα των δύο παραπάνω ανδρών, εκ Πειραιώς και Θεσσαλονίκης που διακατέχονται από έντονο Μπερλουσκονισμό, έχει σχολιαστεί και στο παρελθόν από την ίδια την κυβέρνηση.  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter