Γαλάζιοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση του εμβολιασμού στην Κέρκυρα και της αμφισβητούμενης παράλυσης των κάτω άκρων

Γαλάζιοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση του εμβολιασμού στην Κέρκυρα και της αμφισβητούμενης παράλυσης των κάτω άκρων

Νέα στοιχεία για τους εμπλεκόμενους στην Κέρκυρα και τις καταγγελίες για παράλυση μετά τον εμβολιασμό, κάτι το οποίο ωστόσο δεν προκύπτει. Προκύπτουν όμως άλλα στοιχεία για εμπλεκόμενους «γαλάζιους»: δημοσιογράφο και γιατρό-πολιτευτή!

Πραγματικά σενάριο επιστημονικής φαντασίας θυμίζει η όλη υπόθεση στην Κέρκυρα με το τοπικό εμβολιαστικό κέντρο και τον μέχρι πρότινος υπεύθυνο Αλέξανδρο Γαρδικιώτη (που απέπεμψε ο Βασίλης Κικίλιας) τον εκτός σειράς εμβολιασθέντα δημοσιογράφο Διονύση Μάμαλο (εκκρεμεί ΕΔΕ) αλλά και τον γιατρό και υποψήφιο όπως φαίνεται με τη Νέα Δημοκρατία, Σπύρο Σκιαδόπουλο ο οποίος φέρεται να είπε ότι παρέλυσαν τα κάτω άκρα από το εμβόλιο.

Σήμερα μιλώντας στο Open και στον ΣΚΑΪ, ο καθηγητής Πνευμονιολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, ανέφερε πως σύμφωνα με τις πληροφορίες του ο γιατρός εξετάστηκε και δεν είχε καμία παράλυση».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και μια άλλη πτυχή της υπόθεσης:

Ο εμπλεκόμενος γιατρός Σπύρος Σκιαδόπουλος (υπεύθυνος για τους εμβολιασμούς στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου της Κέρκυρας) ο οποίος φέρεται να είχε συμπτώματα μετά τον δεύτερο εμβολιασμό του (που αμφισβητούνται) υπήρξε και υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας, όπως φαίνεται μετά από έρευνα στο διαδίκτυο:

Με απλά λόγια, ο εκτός σειράς που εμβολιάστηκε δημοσιογράφος είναι υμνητής του Κυριάκου Μητσοτάκη και ο γιατρός Σπύρος Σκιαδόπουλος, υποψήφιος του Κυριάκου Μητσοτάκη…

Άραγε ποιος υπεύθυνος μπορεί να απαντήσει σε αυτό το «γαλάζιο» σκάνδαλο; 

Διαβάστε επίσης: Ο προκλητικός εμβολιασμός, «γαλάζιου» δημοσιογράφου – εκδότη – «αγιογράφου» του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Διαβάστε επίσης: Ξηλώθηκε ο υπεύθυνος του Κέντρου Υγείας Κέρκυρας μετά τις αποκαλύψεις του documentonews.gr για κατ’εξαίρεση εμβολιασμό «γαλάζιου» δημοσιογράφου

Διαβάστε επίσης: Καταγγελίες Βασιλακόπουλου: «Ο γιατρός στην Κέρκυρα δεν παρέλυσε από το εμβόλιο – Εμβολίαζε κόσμο εκτός σειράς»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter