Γαλλία – Μαρόκο: Νεκρό αγόρι 14 ετών στα επεισόδια μετά τον αγώνα – Παρασύρθηκε από ΙΧ (Σκληρές εικόνες)

Γαλλία – Μαρόκο: Νεκρό αγόρι 14 ετών στα επεισόδια μετά τον αγώνα – Παρασύρθηκε από ΙΧ  (Σκληρές εικόνες)

Ένας 14χρονος έχασε τη ζωή του στα πολύ σοβαρά επεισόδια που πυροδοτήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στη Γαλλία μεταξύ Γάλλων και Μαροκινών φιλάθλων. Αφορμή κατέστη ο μεταξύ τους αγώνας στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ που βρήκε νικητές τους Γάλλους.

Δείτε επίσης: Μουντιάλ 2022: Στον τελικό η Γαλλία, λύγισε το αξιόμαχο Μαρόκο (2-0) και πάει για ιστορικό repeat (Videos)

Τα γαλλικά ΜΜΕ μεταδίδουν πως ένα αγόρι, μόλις 14 ετών, έχασε τη ζωή του στα βίαια επεισόδια στο Μονπελιέ . Συγκεκριμένα, το παιδί παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που επέβαιναν Γάλλοι φίλαθλοι και περικυκλώθηκε από αρκετούς Μαροκινούς. Ο οδηγός του οχήματος έκανε βίαιη αναστροφή παρασύροντας το 14χρονο παιδί που, σύμφωνα πάντα με τα Γαλλικά ΜΜΕ, άφησε την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα…

Το βίντεο που ακολουθεί περιέχει σκληρές εικόνες – Απομακρύνετε τα παιδιά από την οθόνη:

 

«Ένα νεαρό αγόρι χτυπήθηκε βίαια το απόγευμα της Τετάρτης στο Μονπελιέ από έναν οδηγό μετά τον ημιτελικό αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου. Μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή λίγο μετά την περίθαλψη. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του» αναφέρουν στην ανακοίνωση και προσθέτουν: «Το όχημα βρέθηκε κοντά στο σημείο του ατυχήματος Η αστυνομική έρευνα προχωρά με ταχείς ρυθμούς υπό τις οδηγίες της εισαγγελίας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter