Γάλλος δημοσιογράφος απαντά στο παραλήρημα του Μπάμπη Παπαδημητρίου κατά της Liberation

Γάλλος δημοσιογράφος απαντά στο παραλήρημα του Μπάμπη Παπαδημητρίου κατά της Liberation

Με μια λιτή αλλά σαφή ανάρτηση στο Facebook ο Γάλλος δημοσιογράφος Fabien Perrier απαντά στο παραλήρημα του Μπάμπη Παπαδημητρίου, εκφράζοντας παράλληλα την στήριξή του στη Liberation για το επίμαχο άρθρο της που βρήκε «απρεπές» ο πρώην δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ και νυν βουλευτής της Ν.Δ. 

Υπενθυμίζεται πως ο Μπάμπης Παπαδημητρίου είχε «βγει στα κάγκελα» επειδή η εφημερίδα χρησιμοποίησε το «Κούλης» αντί του «Κυριάκος».

Σημειώνεται πως η εφημερίδα από την πλευρά της έδωσε την απάντησή της στον Μπάμπη Παπαδημητρίου ο οποίος με αφορμή το άρθρο επιτέθηκε σωρηδόν σε Ευρωπαίους  δημοσιογράφους και έντυπα μιλώντας περί «πλέμπας δημοσιογράφων» που «έγλειφαν τα παπούτσια των Συριζαίων στα γεμάτα καπνό -χασισοκαπνό κιόλας- γραφεία μέσα στο Μαξίμου και έγραφαν μετά ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους».

Η ανάρτηση του Fabien Perrier:

«Αγαπητοί φίλοι,

Αυτό είναι αλήθεια: Έγραψα αρκετά άρθρα αναφέροντας το «Κούλης».

Για παράδειγμα στην Le Temps, τη Le Soir… Κι αυτό, παρά το γεγονός ότι δεν καπνίζω καθόλου (και το ότι δεν έχω προσκληθεί ποτέ στο Μέγαρο Μαξίμου για να καπνίσω μπάφο!) Όμως αν ο ΣΚΑΪ θέλει να το φαντάζεται…»

https://www.facebook.com/fabien.perrier/posts/10162038249270367

Διαβάστε επίσης: Ηχηρή απάντηση της Liberation στον Μπάμπη Παπαδημητρίου – Τα Fake News και τα «καρφιά» στον Μητσοτάκη

Διαβάστε επίσης: Η Έλενα Ακρίτα θυμίζει το μίνι-βιογραφικό του Μπάμπη που κράζει τη Liberation

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter