Γάζα: Τραυματίστηκε ο επικεφαλής δημοσιογράφος του Al Jazeera (Video)

Γάζα: Τραυματίστηκε ο επικεφαλής δημοσιογράφος του Al Jazeera (Video)
O Ουαέλ αλ Νταντού πριν ένα μήνα είχε χάσει έξι μέλη της οικογένειας του από ισραηλινό βομβαρδισμό (AP Photo/Ali Mahmoud)

Ο επικεφαλής του γραφείου του Al Jazeera στην πόλη της Γάζας, Ουαέλ αλ Νταντού, φαίνεται ότι τραυματίστηκε στο χέρι αυτή την Παρασκευή. Σε βίντεο που έκαναν την εμφάνισή τους στα κοινωνικά δίκτυα, ο Νταντού λαμβάνει ιατρική φροντίδα στο νοσοκομείο Νάσερ στη Νότια Γάζα.

Επίσης, το Al Jazeera αναφέρει ότι άλλος ένας συνεργάτης του, ο Σαμέρ Αμπού Ντάκα έχει τραυματιστεί μαζί με τον Νταντού ενώ κάλυπταν την ισραηλινή επίθεση που είχε στόχο το σχολείο στο στη Χαν Γιουνίς, στη νότια Γάζα. Χρήστες του διαδικτύου εκτιμούν ότι ο τραυματισμός οφείλεται σε πυρά από ισραηλινούς ελεύθερους σκοπευτές, όμως το Al Jazeera δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιώσει αυτούς τους ισχυρισμούς.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νταντού έχει χάσει από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς έξι μέλη της οικογένειάς του τον προηγούμενο μήνα.
Κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών του Ισραήλ στη Γάζα.

Σε ένα άλλο τραγικό περιστατικό, την Πέμπτη, ο δημοσιογράφος του Al Jazeera Ανάς Αλ Σαρίφ έκανε ρεπορτάζ στα ερείπια του σπιτιού του όπου σκοτώθηκε ο πατέρας του από ισραηλινή βόμβα. Ο ίδιος θεωρεί ότι στοχοποιήθηκε εξαιτίας της δουλειάς του.

Διαβάστε επίσης: Μέση Ανατολή: 72 δημοσιογράφοι έχουν σκοτωθεί αφότου ξέσπασε ο πόλεμος στη Γάζα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter