Γεννηματά: «Ούτε ο Σημίτης, ούτε ο Ανδρουλάκης είναι πρόεδροι του ΚΙΝΑΛ»!

Γεννηματά: «Ούτε ο Σημίτης, ούτε ο Ανδρουλάκης είναι πρόεδροι του ΚΙΝΑΛ»!

Ακόμη πιο… ορμητική ήταν η Φώφη Γεννηματά στη_x000D_
δεύτερη τηλεοπτική της συνέντευξη, αυτή τη φορά στον «Alpha». 

Διαβάστε ακόμη: Γεννηματά: «Kάθε πρόεδρος οφείλει να αξιολογεί τα στελέχη του και βάσει ηθικής»!

Όπως ήταν αναμενόμενο, και αυτή την συζήτηση μονοπώλησε η απόφασή της για το ψηφοδέλτιο επικρατείας, που οδήγησε στην έξοδο του Ευάγγελου Βενιζέλου από το ΚΙΝΑΛ. Η κυρία Γεννηματά, λοιπόν, αφού δήλωσε πως δεν καταλαβαίνει «τι φοβάται ο κ. Βενιζέλος και δεν θέλει να ζητήσει την ψήφο των πολιτών», τόνισε κατηγορηματικά, απαντώντας σε όσους την κατηγορούν ότι έκανε μια λάθος κίνηση σε λάθος πολιτικό χρόνο: «από πότε ένας πρόεδρος κόμματος πρέπει να είναι όμηρος των προσωπικών στρατηγικών των στελεχών;»!

«Είμαι πρόεδρος, πήρα μια απόφαση, αναλαμβάνω την ευθύνη και θα κριθώ», κατέληξε με ένταση η Φώφη Γεννηματά.

Χαρακτηριστική ήταν, όμως, η απάντηση που έδωσε όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις φήμες για δυσαρέσκεια του Κώστα Σημίτη, αλλά και τις δηλώσεις του Νίκου Ανδρουλάκη που μίλησε για αρνητική εξέλιξη στο κόμμα, μετά την αποχώρηση Βενιζέλου.

«Σέβομαι τον Κώστα Σημίτη, τον έχω στηρίξει σε όλα όσα ανυπόστατα του έχουν προσάψει, αλλά ο κ. Σημίτης, αυτή τη στιγμή, δεν είναι πρόεδρος του κόμματος», δήλωσε η κυρία Γεννηματά και προσέθεσε: «και ο κ. Ανδρουλάκης είναι ένας ευρωβουλευτής και οφείλει να κάνει το καθήκον του από τη δική του θέση ευθύνης»!

Να σημειωθεί, τέλος, ότι η Φώφη Γεννηματά, αφού υπογράμμισε ότι «αυτό ήταν μόνον η αρχή», προειδοποίησε τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ πως όποιος δημιουργήσει εσωστρέφεια και πρόβλημα ενότητας στην παράταξη σε αυτή την κρίσιμη πολιτική συγκυρία «θα κριθεί αυστηρά»!

Όσο για τις μετεκλογικές συνεργασίες, επανέλαβε ότι αυτή η συζήτηση θα ανοίξει μόνο μετά τις εθνικές εκλογές, ενώ σημείωσε εκ νέου ότι «η μεγάλη αναγκαιότητα της χώρας είναι μία σοβαρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση».  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter