Γεωργιάδης για σκάνδαλο παρακολουθήσεων: Να μην αποκαλύπτονται οι μάρτυρες ζητά αυτός που ήθελε να «τους βγάλει την κουκούλα»

Γεωργιάδης για σκάνδαλο παρακολουθήσεων: Να μην αποκαλύπτονται οι μάρτυρες ζητά αυτός που ήθελε να «τους βγάλει την κουκούλα»

«Ας υποθέσουμε πως η ΕΥΠ έχει δύο πληροφοριοδότες που της είπαν ότι πρέπει να παρακολουθείς τον Ανδρουλάκη γι’ αυτόν τον λόγο. Εάν τους βγάλεις στον αέρα αυτούς τους πληροφοριοδότες, θα ξαναέχεις αύριο πληροφοριοδότες» δήλωσε ανερυρίαστα από τον τηλεοπτικό αέρα ο άνθρωπος που υποστήριζε πως πρέπει να αποκαλυφθούν οι μάρτυρες της υπόθεσης Novartis.

Ο λόγος για τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος είχε προαναγγείλει εντελώς εν εξάλλω αναφορικά με την υπόθεση Novartis  πως σε περίπτωση απαλλαγής Λοβέρδου από τις κακουργηματικές κατηγορίες, «θα βγάλουμε τις κουκούλες από τους προστατευόμενους μάρτυρες». 

Αλήθεια ποια η διαφορά ανάμεσα στον «πληροφοριοδότη» και τον «μάρτυρα» κύριε Γεωργιάδη;

Το πρωί της Πέμπτης ο υπουργός Ανάπτυξης κλήθηκε παραβρισκόμενος σε τηλεοπτική εκπομπή να τοποθετηθεί επί του σκανδάλου των παρακολουθήσεων και των αδιαφανών κυβερνητικών χειρισμών.

«Το απόρρητο δεν πρέπει να σπάσει. Εμένα αν με ρωτάτε αν σου παρακολουθούνε Γεωργιάδη το τηλέφωνο για λόγους εθνικής ασφαλείας και η επιλογή είναι όταν το μάθεις και γίνεις έξαλλος, γιατί εγώ σέβομαι τον κύριο Ανδρουλάκη που χει στενοχωρηθεί, να ρθει και να γίνει πετσετάκι στην τηλεόραση και να διαλυθεί η ΕΥΠ. Θα πω δεν πειράζει. Η πατρίδα προηγείται του κυρίου Γεωργιάδη. Τι να κάνουμε τώρα; Δεν θα τα γκρεμίσουμε όλα επειδή θέλετε εσείς», υποστήριξε ωρυόμενος σε μια προσπάθεια να παρουσιάσει εαυτόν ως μεγαλόκαρδο ευπατρίδη, τον Ανδρουλάκη ως στεναχωρημένο παρακολουθούμενο και όσους διαμαρτύρονται για το δημοκρατικό έλλειμα στη χώρα ως απειλή για την εθνική του ασφάλεια.

Σε κάθε περίπτωση η συγκεκριμένη τοποθέτηση εκπληκτική περίπτωση on air αλλαγής πολιτικής στάσης και τοποθέτησης επί του ίδιου ζητήματος, δηλαδή του ζητήματος των προστατευόμενων μαρτύρων.

Διαβάστε επίσης:

Κυβερνητική «ομερτά» για Novartis παρά τις επιθέσεις Άδωνη σε προστατευόμενους μάρτυρες και δικαστές

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter