Γεωργιάδης για Τέμπη: Με αστεία επιχειρήματα βγάζει «λάδι» την κυβέρνηση για τη «μονταζιέρα»

Γεωργιάδης για Τέμπη: Με αστεία επιχειρήματα βγάζει «λάδι» την κυβέρνηση για τη «μονταζιέρα»

Επικαλούμενος σαθρά επιχειρήματα ο Αδωνης Γεωργιάδης προσπαθεί με άχαρο και μάλλον μη πειστικό τρόπο να… εξηγήσει γιατί η κυβέρνηση δεν είχε κανένα συμφέρον (!) από την παραποίηση των συνομιλιών του σταθμάρχη και ότι η αποκάλυψη του «Βήματος» είναι… συνωμοσιολογία.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, «το πιο εξοργιστικό στην δήθεν «αποκάλυψη» του Βήματος είναι ότι προσπαθεί να πει ότι η Κυβέρνηση είχε συμφέρον και προσπάθησε να κατευθύνει τις εντυπώσεις προς το ανθρώπινο λάθος…την ίδια ακριβώς στιγμή όμως ο Σταθμάρχης είχε ομολογήσει το ανθρώπινο λάθος του! Έχουμε δηλ μία Κυβέρνηση υποτίθεται που προσπαθεί να αποδείξει κάτι για το οποίο ήδη ο υπεύθυνος είχε αναλάβει την ευθύνη».

Διαβάστε επίσης – Βαγγέλης Βλάχος για «μονταζιέρα»: Το “Βασίλη, φεύγω;” “Φεύγεις” ήταν η κανονικότητα… υποψιάζομαι ότι έτσι είναι και σήμερα.»

Δηλαδή το προφανές προσπαθούν να αποφύγουν οι απολογητές της κυβέρνηησης, ότι οι πρώτοι που είχαν συμφέρον από το κουκούλωμα της υπόθεσης και η επίρριψη όλων των ευθυνών στον σταθμάρχη, είναι τα μέλη της κυβέρνησης που έτσι βγαίνουν αλώβητοι από το έγκλημα.

Και καταλήγει στο συμπέρασμα που τον βολεύει κι αυτόν και την κυβέρνησή του:

«Εδώ δεν έχουμε πλέον να κάνουμε με απλή συνωμοσιολογία αλλά με παραλογισμό».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter