Γεωργιάδης στη Βουλή για τον παρόντα δις υπόδικο Πουλή: «Είναι εδώ ως συνεργάτης μου…»

Γεωργιάδης στη Βουλή για τον παρόντα δις υπόδικο Πουλή: «Είναι εδώ ως συνεργάτης μου…»

«Είναι εδώ ως συνεργάτης μου» απάντησε ανενδοίαστα ο υπουργός Ανάπτυξης στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής για το γεγονός ότι συνοδεύεται από τον δις υπόδικο για τις παράνομες προσλήψεις του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πουλή.

Χωρίς αιδώ ο Άδωνης Γεωργιάδης όχι μόνο παρουσιάστηκε στη Βουλή «αγκαζέ» με έναν υπόδικο, αλλά τον αποκάλεσε και συνεργάτη του τη στιγμή που και η εξίσου υπόδικη σύζυγος του Στ. Πουλή είναι συνεργάτης του στο υπουργείο Ανάπτυξης.

Διαβάστε επίσης: Παρέα με τον Γεωργιάδη στη Βουλή ο δις υπόδικος για το ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτης Πουλής (Photos)

Μετά το ερώτημα του εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρη Μαμουλάκη, σε σχέση με την ιδιότητα με την οποία παρευρίσκεται στην Επιτροπή ο υπόδικος Στ. Πουλής, ο υπουργός αντέτεινε: «Είναι εδώ ως συνεργάτης μου γιατί έχει συμβάλλει για να γίνει η συμφωνία (σ.σ. με την ONEX για τα ναυπηγεία) Σκαραμαγκά και για αυτό τον προσκάλεσα».

Εν συνεχεία, ο «αδιευκρίνιστος» υπουργός δεν μπόρεσε να μην προβεί σε συκοφαντικές αναφορές κατά του Κώστα Βαξεβάνη, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την εμμονή που έχει κατά του εκδότη του Documento.

«Κάνατε τα ναυπηγεία Σύρου… Ο Πιτσιόρλας που τα ΄κανε με τον Φλαμπουράρη, φοβόταν ότι θα κάνει κανένας μηνύσεις για απιστία από τη ΝΔ και να βάζει τον Βαξεβάνη να γράφει και να κάνει και να ράνει;» διερωτήθηκε, με τον τομεάρχη Ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νεκτάριο Σαντορινιό, να παρεμβαίνει εκτός μικροφώνου για να σταματήσει το παραλήρημα του υπουργού.

Και συνέχισε λέγοντας ο πρώην τηλεπωλητής νανογιλέκων που ευθύνεται για το «TurkAegean»: «Όχι γιατί ξέρετε ότι θα στηρίζαμε. Έχω εγώ εμπιστοσύνη σε σας; Και που αναπνέω με κατηγορείτε ότι μπορεί να μπω φυλακή…».

Να σημειωθεί ότι κανένας βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν ζήτησε τον λόγο στη συνέχεια για να ρωτήσει τον υπουργό τι τον συνδέει με τον υπόδικο Στ. Πουλή ή έστω να του ζητήσει να διευκρινίσει ποια προσόντα καθιστούν τον πρωταγωνιστή του αμαρτωλού ΚΕΕΛΠΝΟ περιζήτητο συνεργάτη ανάμεσα σε 10 εκατομμύρια πολίτες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter